Lil_Uzi 1.131 Parašė Gegužė 20, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack Ferdinando • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti taip,kad mechanikams neleistų su kabliu užkabinti gaujinių fūros. Dabartiniai mechai neturi ką veikt,ir tik laukia prie pd saugyklos kol galės nutempt. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebūtų fūros *cenzūra*inimų • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Skrajojantis_Olandas Vaidas Martini 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Skrajojantis_Olandas 1.154 Parašė Gegužė 20, 2016 Tiesiai į dešimtuką.. Ne vieną kartą Jarek'o darbuotojai bandė įsimazinti Kežai ir nutempti fūrą į vandenį o ne kartą ir pavyko.. Per juos esam praradę apie 4 fūras.. Manau tai labai pagelbėtu mums.. Ir mechanikai norėtu mažiau kištis ne į savo reikalus Karolis_Greenside Jeremy_Malboro Vaidas Martini 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Moralles 34 Parašė Gegužė 27, 2016 Labai gera idėja, nes būna tikrai, kad mechanikams nebėr ką veikt ir nutempe. UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Gegužė 28, 2016 UŽ . Idėją neblogą , pagal viska mano manymų tas jų kabliukas tokio svorio transporto tikrai nemanau kad galėtu pakelt . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Gegužė 28, 2016 Tikrai gerai nes dabar mechanikai neturi ka veikt ir nesamones daro o tu visa laiką prie fūros nestovėsi AŠ UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gegužė 28, 2016 PRIEŠ. Gerai, tada kai nebūna veiksmo nemėtykit tu savo fūrų bet kur, nes jos užima daug vietos. O kai jos visur išmėtytos bus ir nutempt negalės tai nesamonė. Aš siūlau padaryti taip, kad jeigu mechanikas nutempia fūrą į vandenį tai turėt įrodymus ir iškart rašyti į akmeninį, nes čia tas pats kaip fūrų boominimas su admin komandomis, fūra sunaikinama. Tada kai žinos, kad už fūrų nutempinėjimą akmeninis gresia tai ir netems. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_Mafijoz 0 Parašė Gegužė 28, 2016 Prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Real_Collins 11 Parašė Gegužė 30, 2016 Aš už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Gegužė 30, 2016 Už! Gera įdėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gegužė 30, 2016 PRIEŠ. Gerai, tada kai nebūna veiksmo nemėtykit tu savo fūrų bet kur, nes jos užima daug vietos. O kai jos visur išmėtytos bus ir nutempt negalės tai nesamonė. Aš siūlau padaryti taip, kad jeigu mechanikas nutempia fūrą į vandenį tai turėt įrodymus ir iškart rašyti į akmeninį, nes čia tas pats kaip fūrų boominimas su admin komandomis, fūra sunaikinama. Tada kai žinos, kad už fūrų nutempinėjimą akmeninis gresia tai ir netems. Nesvaik. Mes savo fūrų niekada nepaliekam ne vietoj ir nevažinėjam paprastai mieste su jomis. Skrajojantis_Olandas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose