Svolochi_Barkus 58 Parašė Birželis 5, 2016 Sveiki, taigi vėl naujas video kam negaila užmeskit like/sub ačiū gero žiūrėjimo. Jeremy Santos Nojka_Cool Tom Panzer 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aaron_Wilson 16 Parašė Birželis 5, 2016 Neatsibodo tos senienos žaist? Ne, juokauju, mldc esi, gerai, kad nesustoji, taip ir toliau varyk Svolochi_Barkus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Birželis 6, 2016 Aš irgi to pačio norėjau paklausti kodėl žaidi senesnius žaidimus, bet poto pamaniau, kad nepavežtų cs;go, tada pažiūrėjau kad source ima ant 60fps O šiaip gražolėi tavo tikrai. Svolochi_Barkus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 6, 2016 Su kuo editini? after effects ar sony vegas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Math_Forelli. 14 Parašė Birželis 6, 2016 šaunuolis leonai,tobulėji,bei nenori dar lošt csgo matau,sekmes toliau taip fraginant Svolochi_Barkus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Birželis 6, 2016 Dėkui dėkui chebra, o dėl csgo tai jo laggina man jis 20-10fps šiaip esu ant css skilas ir man įdomu jį žaist kai taip pašaudau O dėl video editinimo, tai ne aš čia dariau, turiu viena žmogų kuris kuria video, galiu numesti kontaktus, už tam tikrą kainą padarytu https://www.youtube.com/c/switc7h1337 Tom Panzer 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 6, 2016 Tikrai sauniai manau jeigu lostum cs go ne ka blogiau varytum sekmes tobulejime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Birželis 6, 2016 Jo šaudyt tai moki, aš irgi lošiau čia gal prieš pusmetį bet gerus serverius uždarė lietuvos tai ištryniau, dabar vėl įsirašiau dėl brolio, o serverių lt kai žiūrėjau neseniai tai nebuvo, db pažiūrėjau yra, smaguĄ!!!!! Svolochi_Barkus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Birželis 6, 2016 Jo šaudyt tai moki, aš irgi lošiau čia gal prieš pusmetį bet gerus serverius uždarė lietuvos tai ištryniau, dabar vėl įsirašiau dėl brolio, o serverių lt kai žiūrėjau neseniai tai nebuvo, db pažiūrėjau yra, smaguĄ!!!!! Joooo, WeeD-SeeD servas, ten adminas aš Tom Panzer 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marka_Karka 8 Parašė Birželis 6, 2016 Man nusibodo tas game, esu nušoves kai ėjau normal, max esu nušoves 50~ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Birželis 7, 2016 Joooo, WeeD-SeeD servas, ten adminas aš O tai tas SWITC7H yra lietuvis? Ar kaip jam fragus galima nusiust >D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Birželis 7, 2016 O tai tas SWITC7H yra lietuvis? Ar kaip jam fragus galima nusiust >D Taip jis lietuvis, eik į jo youtube kanala ten bus kur jį galima rasti susisieksi per belekur Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 7, 2016 Gražus fragmovie, numesk savo steam jei gali, p.s gražus Kaubrio editas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Birželis 14, 2016 Gražus fragmovie, numesk savo steam jei gali, p.s gražus Kaubrio editas. Dėkui, leon13374 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei mėnesį. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Svolochi_Barkus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose