Guest Max_Tosha Parašė Birželis 14, 2016 Lietuva laimės, nes esu matęs kaip jie treniruojas puiki ginyba jų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kobe_Carey 10 Parašė Birželis 27, 2016 Gan kvailas klausimas, galvojau kad kažką įdomausa užklausi Bet mano nuomonė, kad laimes JAV Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt'Payne 33 Parašė Birželis 27, 2016 Na tikrai manau kad laimės JAV,nes iš lietuvos rinktinės teliko vienetai gerų žaidėjų.Visi išvažiave į kitus klubus,žaisti už kitas komandas.Bet tikiuosi,kad Lietuva įrodys ir paims prizinę vietą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Birželis 27, 2016 Lietuvos kelias labai priklausys nuo to kurią vietą užimsim grupėj. 1 arba 4 vieta būtų idealiausia, nes praktiškai iki finalo būtų įmanoma nužygiuoti nesusitikus su JAV. Aišku, labai stipri olimpiada, net Nigerija savo sudėtį labai stiprią surinko, tad mano manymu ketvirtfinalis jau būtų priimtinas rezultatas Labai tikiuosi, kad sužibės Girdžiūnas ir pagaliau turėsime gerą gynėjų duetą ko labai ilgai jau ieškom. O daugiau mažiau žaidimas nesiskirs, lengvų pergalių nebus, nervų karai ir taktinės rokiruotės + žaidimas per priekį. Mister_Crime 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 1, 2016 Nu aš tai labai palaikau Lietuva ir tikiu , kad ji laimės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Liepa 3, 2016 Nu aš tai labai palaikau Lietuva ir tikiu , kad ji laimės. Sako žaidėjas kuris užsidėjęs Lenkijos vėliavą ir pasivadinęs Ispanijos aktoriaus (krepšininko) Vardą_Pavardę Šiaip tikiu Lietuva, kaip ir visad, bet nesitikiu perdaug. R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 4, 2016 *Tema pasidarė neaktyvi todėl rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose