Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Birželis 15, 2016 Sveiki nežinojau ką kurti taigi nusprendžiau padaryti gameplay tipo filmuką nežinau kaip gavosi pirmas tokio tipo filmukas jokiu effecku nėra ir pnš sekantis bus geresnis su effectais soundais ir panašiai tikiuosi, bet kažkiek buvo įdomužiūrėti ir tikiuosi neatsibodo mano žiaurus balsas gero žiūrėjimo p.s ačiū Rage už pagalba. Jacks_Mass Skrajojantis_Olandas Mafijos Senelis 21 kiti 24 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 15, 2016 Kodėl kitų žmonių balsų negirdėjau? ( feelsboringman Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Birželis 15, 2016 Vienas kalbą kažko nesigirdi tam video, ir dar jei tau išeitu patrauk mikrofoną nuo burnos, nes labai pūti tu į jį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Birželis 16, 2016 Kodėl kitų žmonių balsų negirdėjau? ( feelsboringman Vienas kalbą kažko nesigirdi tam video, ir dar jei tau išeitu patrauk mikrofoną nuo burnos, nes labai pūti tu į jį.Kalbėjau aš, tačiau rezultate mano balsas tiesiog iš video dingo. Test filmavime viskas veikė, kitą kartą ši klaida tikimės bus ištaisyta. ;-) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Birželis 16, 2016 cleme > gruzinas Egidijus_Bumeris Žukas Teddy_Wudson 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fanta 2 Parašė Birželis 16, 2016 Na video visai neblogas kaip pirmas, man patiko. Bet vistiek Cleme įdomesnius daro Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor'Vernik 62 Parašė Birželis 16, 2016 Išpradžiu gal buvo normaliai, bet paskui atsibodo per ilgi video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Birželis 16, 2016 Duokit kas gruzinui bana uz trukdyma naujokams Gruzinas_Sampo Vaidas Martini Kornelijus_Webas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 16, 2016 Visai patiko bet aisku galejo ir rage sneket bet kaip pirmas tikrai geras sekmes toliau ir laukiam kitos dalies Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Birželis 16, 2016 O tu gangsteris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Birželis 16, 2016 Man tai nepatiko kai žudiai praeivius visokius Nes gi nesmagu iš oro būti nužudytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Birželis 17, 2016 Visai patiko bet aisku galejo ir rage sneket bet kaip pirmas tikrai geras sekmes toliau ir laukiam kitos daliesPaskaityk, ką dėl mano kalbėjimo parašiau aukščiau, prieš freepostindamas. Jeigu neturi ko rašyt - to daryt juk nepivaloma. Ar klystu? Марихуана 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Birželis 17, 2016 Duokit kas gruzinui bana uz trukdyma naujokams Ko čia žiuri OBUOLI???? Gruzinas_Sampo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch` 1 Parašė Birželis 17, 2016 Prikolintai, erzinat mentus ;DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Birželis 17, 2016 Kaip pirmas video tai geras. Pakėlė nuotaika, patiko ,kad buvo įdėtas muzikinis fonas. Neblogai pasiautėt, bet naujokų geriau nekliudykit, geriau PD Laukiam kito video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Number One 18 Parašė Birželis 18, 2016 Nrml, gali numest linką, mod'u visu tavo, kur rodo ten map'a, damage, ir t.t? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Čili 86 Parašė Birželis 18, 2016 Kokia daina fone? Jeigu galima numeskit linka. O video tai tikrai geras, ir daug juoko sukėlė. Užkankinot baisiai mentukus Martis_Santos 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Fernandez. 149 Parašė Birželis 18, 2016 Kažkas su mikrafu yra o šjp mldc gerai visai išejo ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose