Alachas_Leninas 9 Parašė Birželis 20, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alachas_Leninas • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Treapce • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: keikiasi per /vc • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/a/oDLT2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Indrius_Yolo 2 Parašė Birželis 20, 2016 Sitas cielas siandien su Karolis_Bmw reketuoja. As pirma tiesiog kalbejau su jais per ts. Paskui Jackas pradejo man siulit uz kreditus pildyt anketas. Tipo as jam su karoliu duodu keditu 4k o jie man uzpildo anketa. Veliau nesutikau tai grasino TS banu sako, kad kazka irase, Paskui dar kartu samp banu ir itraukimu i gedos stulpa, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Set 52 Parašė Birželis 20, 2016 WTF, aš atėjau į TS3. Jūs su Jack_Treapce kalbėjot tu jo prašiai kad užpildytu tau į furistus anketą kad tu jam prasiūsi 1k krd ar kiek tu jam ten siūliai. per tą laiką kiek aš ten buvau tu jo išvien prašiai kad užpildytu tipo į darbą su pakvietimu jam duosi 1k krd... ir sakai jei pateksiu prasiūsi tu jam dar 3k krd. po to kad jis nesutiko prašiai manes aš taip pat nesutikau pabėgai iš kanalo, subūminai jo sultan nes jam tuo metu kėliai ridą, tave kvietė jisai į ts ir norėjo kad gražintum 5k už sutvarkymą sultano. tu istatiai jam ignora ir viskas tuom baigės... o pričiom tas reketavimas, jeigu tu mums pats apie 30min 40 min. siūlai krd už užpildymą anketos į koki darbą su pakvietimu. KRC JUOKINGAS ČIŪVAS ESI #Treapce 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 29, 2016 VIP narys įspėtas 1 įspėjimu/-ais už necenzūrinė leksika per /vc VIP narys dabar turi 1 įspėjimą/-us Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose