Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

GSPD skelbia naujos eros pradžią

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

giphy.gif

 

Kezą išleidau atostogų, galvojau sutvarkysiu reikalus su būsimu direktoriumi tą pačią dieną. Bet viskas susiklostė taip, jog dėl tam tikrų darbų rl, sampo rūpesčiams ir tinginystei susidėjus - prisiruošiau galutinai padaryti tai šiandien.

 

Taigi, turėjau kelis pasisiūliusius kandidatus, tačiau žiūrėjau į tai skeptiškai, nes esu susikoncentravęs į vieną asmenį - Irmantas_Danas. Įdomia patirtimi praeityje pasižymėjęs asmuo šią dieną tampa mano GSPD direktoriumi. Ar rinkčiausi jį jeigu būtų daugiau lygiaverčių kandidatų? Nemanau, tačiau dėkoju šiam jog jis yra dabar ir čia. 

 

Perspektyvos. Asmuo projekte turi daug antipatijų, todėl dėl to patirs tik dar didesnį spaudimą nei kiti, neutralios visuomenės veikėjai. Tačiau jei šis visą tai atlaikys - tai tik įrodys koks yra stiprus. Tačiau visi esame žmonės ir ne visų kantrybė yra geležinė, kažkada visa tai sprogsta ir baigiasi, tad belieka stebėti kaip viskas susiklostys. Taipogi asmuo yra padaręs nusižengimų dar prieš tampant direktoriumi, todėl tikėtina jog jie kartosis ir esant pareigose. Taipogi dar viena direktoriaus silpna vieta - aktyvus tik nuo šeštos valandos. Vieni nevalgo nuo šešių, kiti žaidžia tik po šešių. Akivaizdu - direktoriui reiks stiprios paramos iš būsimo pavaduotojo dienos metu, todėl direktoriui ant pečių krenta dar didesnė našta - surinkti profesionalesnę komandą. Ankstesni direktoriai buvo aktyvūs visą dieną, darbuotojai negalėjo sau leisti daugiau, tad bus tikrai sunku.

 

Išvadas pasidarykites patys, tik vietoje bereikšmio komentavimo ir išankstinio šmeižimo - tapkite asmenimis-lyderiais, kurie padėtų, o ne apsunkintų direktoriaus kasdienybę, nes toks visuomenės poelgis priveda projekto gaujų ir pd veiksmo lygį koks yra žemesniame gif'e.

 

Sėkmės ir kantrybės, Irmantai, dabar metas įgyvendinti pažadus ir norus, kurių tikrai abstu!

 

Canadian-Police-Chase.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sekmės tau Irmantai su firma. Tikuosi parodysi, kad gali valdyti firmą. Ir, kad valdai geriau nei dauguma nolaiferių vaikų kurie moka tik bazarinti, o darbo 0. Dar kartą sekmės ;).


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Naah,pažiūrėsim ką parodys. Bet jeigu vėl papeikimus rašinės gaujų lyderiams (nors dabar jų ir nėra),tai nieko neišeis. Ar nesikartos istorija? Privažiuos gaujiniai,sušaudys ir vėl prasidės filmavimai ir verkimai.

gl hf #idanas tvarka ir teisingumas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.