Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 29, 2016 Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl. Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų! Pažadu kiti avatarai bus įvairesni! Aurimas_Rich Impressible_Lauriz Domas_Exus 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Afro_Jack 38 Parašė Birželis 30, 2016 Sveikas, Ignai. Nelabai patiko, jog labai daug panašių avatarų. Šaunu nors, jog daliniesi ir linkiu sėkmės tolimesniuose darbuose. Reikės pagalbos rašyk į AŽ Ponas_Olandas Wesley_Johnson Roof_Gangs 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Exus 147 Parašė Birželis 30, 2016 Sveikas, Ignai. Nelabai patiko, jog labai daug panašių avatarų. Šaunu nors, jog daliniesi ir linkiu sėkmės tolimesniuose darbuose. Reikės pagalbos rašyk į AŽ Pagalbos?XDDDDD prajuokinai, kad jis už tave gražiau kuria ir daugiau moka, o avatarai kaip visada gražūs, keep it up :') Demarcus_Norwood 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 30, 2016 Sveikas, Ignai. Nelabai patiko, jog labai daug panašių avatarų. Šaunu nors, jog daliniesi ir linkiu sėkmės tolimesniuose darbuose. Reikės pagalbos rašyk į AŽ Nejuokink dude, pirma pasiek su tais darbais kiek aš, o tada kitus mokyk, mokytojėli :lol: P.S toliau sau rep meskis Domas_Exus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Birželis 30, 2016 Nejuokink dude, pirma pasiek su tais darbais kiek aš, o tada kitus mokyk, mokytojėli :lol: P.S toliau sau rep meskis Nejuokink dude,pirma pasiek tiek kiek aš tada ahujelink,darydamas avatarus tik *cenzūra*ini save,padaryk kažką rimtesnio,nagi. Dainius Callidi 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 30, 2016 Nejuokink dude,pirma pasiek tiek kiek aš tada ahujelink,darydamas avatarus tik *cenzūra*ini save,padaryk kažką rimtesnio,nagi. galbūt, kažkada, visgi jeigu ne tu, nebūčiau pradėjęs paišyti Impressible_Lauriz Domas_Exus Mantas_Whi 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose