Afro_Jack 38 Parašė Birželis 29, 2016 (redaguota) Sveiki, taigi kaip ir pastebėjote esu naujasis veidas. Kai kurie gal mane ir žino, kai kurie gal ir ne Tai mano v1 Avatarų page's 5 like - v2 avatarai v2 - update Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama pirkti reputacijos taškus iš kitų forumo vartotojų; Redaguota Birželis 30, 2016 Mister_Crime Kristis_Malibu Wesley_Johnson Lukas_Crimini 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Birželis 29, 2016 Pasiimsiu su baseinu, gražūs visi Spaudžiu patinka. Aurimas_Rich 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 30, 2016 Visai Nieko p.s galetum kurti su masinom ar pvz su krepsiniu Aurimas_Rich 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 30, 2016 Šlykštesnių nematęs, rėmeliai visur skirtingi arba jų išvis nėra, išvada tokia - kopijuoti. Sano_Martini Domas_Exus 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Birželis 30, 2016 Tema rakinama iki tol kol kurėjas pasiskaitys taisykles ir nebereikalaus reputacijos taškų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose