Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 20, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Nike • Kokios pagalbos jums reikia ?: Na aš norėjau savo bendragaujiniui duoti 7000€ ant ginklų lincenzijos ir netyčia pridėjau vieną 0 tai gavosi 70000€, jo tikrasis nick'as Alone_Ganja, bet jį užbanino free, todėl jis lošė ant Alone_Gang acc, ir aš jam daviau tuos pinigus ir jis buvo naujokas, negalėjo atiduoti atgal, todėl prašau, paiimkit iš jo 70000€ ir atiduokit man, nes jis sakė, ant šito acc nebeloš, jis loš su savo geruoju acc, o čia jo tipo blogasis. Prašau, paiimkit iš jo pinigus ir atiduokit man. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : 1. http://www.part.lt/img/c2c2783b917d3814bd5761e9f28b52f089.png 2. http://www.part.lt/img/634c3a217990cdc390738f598e3d94d1359.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_King 11 Parašė Vasaris 20, 2015 Blondine tu esi, pats kaltas, nemanau ar vertą MTevui gaišti savo laiką... Valis_Kent Linas'Dpro 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
TRINTI_ALONE_GANJA 2 Parašė Vasaris 20, 2015 pats kaltas seni kita kart bus pamoka tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_King 11 Parašė Vasaris 20, 2015 Geriau Ganja pats gražink, nes manau tikrai turėsi problemų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
TRINTI_ALONE_GANJA 2 Parašė Vasaris 20, 2015 Geriau Ganja pats gražink, nes manau tikrai turėsi problemų. uz ka turesiu kad man dave 70k?cia jam problemos ne man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Vasaris 20, 2015 Iškart matosi kas čia per gauja... Patarimas niekada nesinešiok tokia didele suma rankose patarimas ateičiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 20, 2015 Blondine tu esi, pats kaltas, nemanau ar vertą MTevui gaišti savo laiką... Aš ne merga, o kita, kad jo toks darbas. uz ka turesiu kad man dave 70k?cia jam problemos ne man Todėl, kad aš suklydau, abeli. Dar jeigu pareikalaus Rokas video, kaip dabar, man neatidavei tų pinigų, tikrai aš jam duosiu tą video. Sėkmės gaunant ban'ą už apgaudinėjimus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
TRINTI_ALONE_GANJA 2 Parašė Vasaris 20, 2015 Aš ne merga, o kita, kad jo toks darbas. Todėl, kad aš suklydau, abeli. Dar jeigu pareikalaus Rokas video, kaip dabar, man neatidavei tų pinigų, tikrai aš jam duosiu tą video. Sėkmės gaunant ban'ą už apgaudinėjimus. e bicas ka as apgavau tu pasakyk man?tu man davei eurus o as ju prasiau?turi ss?kad prasau is taves ar reikalauju ju?parodyk man jei turi ir dar cia yra tavo kalte jeigu tu 0 prirasai per daug kita kart zinosi o euru as taves net neprasiau parasiau i chata kad lic reikia o kad duotum neprasiau net pats davei 70000euru Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Vasaris 20, 2015 Nu joo,draugai draugai,kol nedavė pinigų,tai,kokie draugai jei neatiduoda to,ka netycia davei?O siaip pats kaltas,net Rokas neturi teises bausti Ganja,jis nekaltas,kad tu zioplys... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_King 11 Parašė Vasaris 20, 2015 Alone_Ganja visi darome klaidų, manau tu taip padaręs verktum kruvinoms ašaros, ir taippat reikalautum, kad gražintu tau tuos pinigus. Wall_Street'as Tomas_Gokusan 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Vasaris 20, 2015 uz ka turesiu kad man dave 70k?cia jam problemos ne man Bet tu irgi esi kažkoks *cenzūra* tau žmogus norėjo padėt ir suklydo ir tau gaila gražint tuos pinigus ? Tomas_Gokusan 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Vasaris 20, 2015 negražink tu pinigu pats kaltas, žioplys Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 20, 2015 Valis_Kent, raminkis su žodžiais tu "nežioply" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 22, 2015 Pagr. Administratoriai, prašau, pažiūrėkite šią temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvinkis_Vinkis 4 Parašė Kovas 24, 2015 rašyk pgr adminams nes jie tik tau gali pakolkas dabar padėti rašyk į až jiems Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose