Titas_Sthanman 57 Parašė Liepa 14, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Sthanman • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jok mašinų salone įėjus į vidų butu bankomatai, manau atsiranda žmonių kurie atsidėja pinigus į banką jok neišleistu kuriuos vėliau panaudos ant mašinos (tai aš ). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Butu šiek tiek paprasčiau ir juo padaryti tikrai nesunku ir vietos daug neužims. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Dede_Beatas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Beatas 1 Parašė Liepa 17, 2016 Taip, tikrai reikėtų bankomatų, ir ne tik ten, o visur kur vyksta prekyba, nes taip greičiau galima būtų nusiimti pinigų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 24, 2016 Man tai asmeniškai netoli nubėgt ir iki banko, tai aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adam_Remney 15 Parašė Liepa 24, 2016 Bankas gi netoli yra, jei jau nori nusipirkt tai nepagailėk 1 minutės ir nubėk, arba pinigus laikyk rankose. Aš prieš. Tikrame gyvenime taigi ant kiekvieno kampo nėra bankomatų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Setenn Flow` 0 Parašė Liepa 24, 2016 Tikrai už, nes nereikėtų begioti iki BANKO, kad atsiimtum pinigus. Tikrai būtų paprasčiau ir lengviau, esu pastebėjes ir Marko visą laiką su JP skrenda iki BANKO atsiimti pinigų jį irgi turėtų truputį nervuoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Liepa 24, 2016 Miesteliai nėra dideli, galima skersai išilgai perbėgti pėščiom, o kiekviename yra po vieną ar kelis bankomatos, todėl aš sakau prieš - to nereikia, nes bus papildomi nereikalingi objektai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose