Karolis_Jakuza 126 Parašė Liepa 25, 2016 (redaguota) Sveiki žaidėjai,atsitiko taip kad,negaliu net užlipti ant baldų pick'apo,ir mane crahina iškart žinau,tas pats marko yra.Persirašiau gta,anti-craha rašiausi,ant w7 bandžiau ir w10 tas pats,viską dariau,vistiek kažkokia nesamonė. Narys gauna įspejimą už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan Redaguota Liepa 26, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Dogg 695 Parašė Liepa 25, 2016 Atsisiųsk šitą GTA - https://thepiratebay.org/torrent/4608054/GTA_San_Andreas_Full_Rip_by_RITESH (Nepilnas GTA). Tokį patį naudoju, kaip šį ir nėra problemų. Tik kai įrašinėsi, tai į kitą direktoriją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Exus 147 Parašė Liepa 25, 2016 Kažkoks modas, modai crashina, pamenu dar ankstesniame serveryje, buvau prisirašęs modų, parašęs /persirengti, buvo panaši lentelė, kaip baldų ir nuo to crashindavo. Na nebent tu neužsimodinęs, tada neįsivaizduoju kas galėtų būti, gal blogas crackas ;x Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas_Otero 257 Parašė Liepa 26, 2016 Šiuo metu turi įsirašęs modifikacijų ? Jeigu taip, kokios, nes klaida tikrai ne serveryje, o iš tavo pusės kažkas negerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Liepa 26, 2016 Šiuo metu turi įsirašęs modifikacijų ? Jeigu taip, kokios, nes klaida tikrai ne serveryje, o iš tavo pusės kažkas negerai. Sakiau bandžiau be jokių modu ir pnš,vistiek taspats,kaip marko.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nenaudojamas... 5 Parašė Liepa 26, 2016 Šiaip yra geriausias GTA iš kur siustis yra ewar.lt, bet dabar šiuo metu jį blokuoja, nes yra pasigavo website virusą ir jo nebegali ištrinti. Aš iš seniau buvau parsisiuntęs iš ewar.lt ir man iki šiol viskas puikiai veikia, jeigu nori aš tau į skype galiu atsiusti truks tik 10-15 minučių ir pamirši apie GTA problemas. Susisiek su manim asmenine žinute duosiu skype kontaktus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 9, 2016 Tema rakinama dėl temų kūrimo taisyklių nesilaikymo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose