Jerry_Lawson 29 Parašė Liepa 31, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salvis_Gta • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Atnaujinti sistema "/tdeze" kadangi šiuo metu, su šia sistema yra nesąmonė, jog užsidėda random tuningas ant mašinos ypač tai skirta ant Sultan/Elegy/Uranus/Flash/Stratum, siūlau, jog nusipirkus "/tdeze" leistu uždėti savo pasirinktą dalį t.y. Nos x10 arba Ratus, bet... Skaitom toliau, iš "/tdeze" 1 dėžeje, būtų galima užsidėti tik 1 dalį ir norėdami toliau uždėti pirktis toliau... Kam tai naudinga? - Žmonės PAGALIAU galės patys pagal save pasidaryti tuninguotą mašina, kadangi pvz kaip aš, nemėgstu pilnai ištuninguotų Elegy arba Sultanų, man tai nera labai priimtina... • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiek žaidėjams tiek savininkams bus naudinga, kadangi mes gausime ko norim, o savininkai gaus pelną. Abi pusės bus patenkintos. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Max'Respect 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 31, 2016 Aš prieš, man dabar viskas labai patinka, kad nieko negali pasirinkt, o gauni tiesiog random tune tai yra žymiai įdomiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vladis_Separatistas 8 Parašė Liepa 31, 2016 Nebsvaik, daba vesks ok yra jai nepatynk full tune mon atidouk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jerry_Lawson 29 Parašė Liepa 31, 2016 Šią dieną 2016-07-31 į 00:09, Rudy_Fernandez rašė: Aš prieš, man dabar viskas labai patinka, kad nieko negali pasirinkt, o gauni tiesiog random tune tai yra žymiai įdomiau. Šią dieną 2016-07-31 į 00:23, Vladis_Separatistas rašė: Nebsvaik, daba vesks ok yra jai nepatynk full tune mon atidouk Bet realiai pagalvojus, žmonės gi patys ant mašinos perkasi sau patinkančias dalis, o ne random... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max'Respect 26 Parašė Liepa 31, 2016 Aš galbūt ir už, tačiau kadangi tokios kainos 30k/vnt tai nekažka... Iš vienos pusės nelabai naudinga, bet kažkiek paįvairintu žaidimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas Parkour 891 Parašė Liepa 31, 2016 Tam ir yra /tdeze jog būtų sukurtas įdomumas, čia būtų lyg tas pats nuvažiuoti į tune garažą ir išsitiuniguoti. Todėl visiškai nereikalinga. Baronas_Lietuvos Mantvis Daedo Matt Jace 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Liepa 31, 2016 Tai gerai ane krc užsidedi spoila ir ramus varinėji zjbs. PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jett_Jenkins 303 Parašė Liepa 31, 2016 Tai kam tada išviso tą tdežė, tavo idėja čia tas pats kaip į paprasta tunę garažą nuvaryt. Prieš. Andrius_Argus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose