Jerry_Lawson 29 Parašė Liepa 31, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Salvis_Gta • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Atnaujinti sistema "/tdeze" kadangi šiuo metu, su šia sistema yra nesąmonė, jog užsidėda random tuningas ant mašinos ypač tai skirta ant Sultan/Elegy/Uranus/Flash/Stratum, siūlau, jog nusipirkus "/tdeze" leistu uždėti savo pasirinktą dalį t.y. Nos x10 arba Ratus, bet... Skaitom toliau, iš "/tdeze" 1 dėžeje, būtų galima užsidėti tik 1 dalį ir norėdami toliau uždėti pirktis toliau... Kam tai naudinga? - Žmonės PAGALIAU galės patys pagal save pasidaryti tuninguotą mašina, kadangi pvz kaip aš, nemėgstu pilnai ištuninguotų Elegy arba Sultanų, man tai nera labai priimtina... • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiek žaidėjams tiek savininkams bus naudinga, kadangi mes gausime ko norim, o savininkai gaus pelną. Abi pusės bus patenkintos. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Max'Respect 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 31, 2016 Aš prieš, man dabar viskas labai patinka, kad nieko negali pasirinkt, o gauni tiesiog random tune tai yra žymiai įdomiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vladis_Separatistas 8 Parašė Liepa 31, 2016 Nebsvaik, daba vesks ok yra jai nepatynk full tune mon atidouk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jerry_Lawson 29 Parašė Liepa 31, 2016 Aš prieš, man dabar viskas labai patinka, kad nieko negali pasirinkt, o gauni tiesiog random tune tai yra žymiai įdomiau. Nebsvaik, daba vesks ok yra jai nepatynk full tune mon atidouk Bet realiai pagalvojus, žmonės gi patys ant mašinos perkasi sau patinkančias dalis, o ne random... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max'Respect 26 Parašė Liepa 31, 2016 Aš galbūt ir už, tačiau kadangi tokios kainos 30k/vnt tai nekažka... Iš vienos pusės nelabai naudinga, bet kažkiek paįvairintu žaidimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas Parkour 891 Parašė Liepa 31, 2016 Tam ir yra /tdeze jog būtų sukurtas įdomumas, čia būtų lyg tas pats nuvažiuoti į tune garažą ir išsitiuniguoti. Todėl visiškai nereikalinga. Kornelijus_Webas Baronas_Lietuvos Matt Jace 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Liepa 31, 2016 Tai gerai ane krc užsidedi spoila ir ramus varinėji zjbs. PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jett_Jenkins 303 Parašė Liepa 31, 2016 Tai kam tada išviso tą tdežė, tavo idėja čia tas pats kaip į paprasta tunę garažą nuvaryt. Prieš. Andrius_Argus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose