Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.5] Siūlau padaryti žaidime kuprinę.

Jamal Washington

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal_Washington


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau žaidime padaryti tokį dalyką kaip kuprinė. Kuprinę galėtų įsigyti kokioje tai parduotuvėje. Kuprinėje galima būtų laikytis ginklus, manau tikrai būtų patogus dalykas. Nes dabar biški nervina ta bagažinė norint pasiimt ginklą būtinai turi važiuot prie mašinos, na bet manau kuprinė gal būtų patogiau. Policininkai galėtų visada patikrinti kuprinę, kad nebūtų taip, kaip webas paminėjo.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtų naudingas dalykas serveryje, būtų greičiau ir patogiau pasiimt/padėti ginklus. Manau tikrai daug kam ši idėja patiktų. Aišku nesakau kad bagažinė yra blogai, bet nežinau aš kažkaip norėčiau kokios tai kuprinės arba kanors kitą, kur būtų galima laikyti ginklus kuo arčiau savęs.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -----


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jo, pastaruoju metu kai el toro ir kiti siautė tai reikėjo gun, o lankstyt iki bagažinės nepatogu. Dar pridedu jog galėtų eiti pasidėti max 2 ginklus po 100kulkų :) Ir kad eitų pasidėti likerį į kuprinę 4 bonkas.

Redaguota Johnny Mangano

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai už! Gera labai idėja, būtu gerai kad gali nešioti gunus, narkotikus ir gal padaryti kad tune dežė ištikro butu kaškokia dežė kur tik galėtai nešioti kaip turi kurpine?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl kuprinių priedo, tai galėtum kažką daugiau laikyti ne vien ginklus. Nes kuprinė vien dėl ginklų, tai policija vien pamačius žmogų su kuprine ir pradės tikrint kiekvieną, o kaip čia visi nešiosis tuos ginklus, tai greit jų ir nebeturės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.