R_Smailys 107 Parašė Rugpjūtis 31, 2016 Taigi darau centū givevai ką jums reikia padaryti tai sukurti eilaraštį apie EL TORO arba apie EL PASSATO Anketa: 1.Jūsų nicknaimas serveryje: 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?: 3.Jūsų eilaraštis: 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico: Bus 3 vietos 1vieta:60k 2vieta:Slamvan (tdėžė) 3Vieta 30k Laimėtojus rinksiu aš (vienvaldis savo akounto savininkas ir pinigų valdytojas) P.S rinksiu ne pagal draugus o kok gerumo jusu eilerastis bus Nebutina paspausti to grazaus zalio mygtuko kuris nuleme jusu gyvenimo profesijos lygy. Nico_Moretti Tony_Bet 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Hamilton 1 Parašė Rugpjūtis 31, 2016 1.Jūsų nicknaimas serveryje: James_Hamilton 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?: Apie abu 3.Jūsų eilaraštis: Viens du trys toro zjbs, trys du viens pasato axujiens. 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico: Vaisingu metu R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Johnson 2 Parašė Rugpjūtis 31, 2016 Anketa: 1.Jūsų nicknaimas serveryje: Tony_Johnson 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?: EL TORO 3.Jūsų eilaraštis: Tyli naktis, išmušė 24h Į serverį prisijungė nuožmusis žudikas EL TORO Prie skelbimo kontoros rūkė 420 Malykas ir Banetis EL TORO privažiavo su savo mopedu išsitraukė peilį ir juos papjovė. Atėjo 01:00h nuožmusis žudikas EL TORO važinėja po miestelius ir ieško aukų Žiūri prie gatvės skerstgatvį stovi Gruzinas su Milasiute Jie linksmai žaidė savo meilės žaidimus Priėjo EL TORO ir sako jūs abu mirsit papjovė Gruziną, o Milasiute išdulkino ir tada papjovė Išmuso 03:00h, EL TORO pamatė Eurą Pitą Privažiavo prie jo ir jam pasiūlė dantų pastos COLGATE Euras sako, o ačiū EL TORO žudike O toje dantų pastoje buvo sutrintos Milasiutes akys Atėjo 04:00h prisijungė į serverį Bumeris, Capelis, ir Nico Jie sugalvojo nužudyti EL TORO, ieškojo jo po kaimelius Ieškojo, ieškojo ir pagaliau surado Bumeris, Capelis, ir Nico priėjo prie EL TORO ir sako atėjo tavo laikas mirti, čia už Gruziną ir pasakė EL GRUZINO Taip ir užgeso nuožmojo žudiko EL TORO gyvybė Jį kartu palaidojo su Euru Pitu Tuo ir baigėsi pasaka apie EL TORO. 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico: Sv, išlaikyk postą ilgai, gaila, kad ir tu prisidėjai prie EL TORO nužudymo. R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cornall_Worden 139 Parašė Rugpjūtis 31, 2016 1.Jūsų nicknaimas serveryje: Cornall_Worden 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?: EL TORO 3.Jūsų eilaraštis: EL TORO ŠIRDYJE, EL TORO MINTYSE IR RYTE IR VAKARE, JIE VISADA TAVYJE PIRMĄ DIENĄ LITAS, KITĄ O GI PITAS O RYTOJ JAU GI TAS PATS GRUZINAS JIE MŪSŲ VISADA, JIE MŪSŲ VISUOMET 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico: Visko ko geriausio jam. 3 min. darbas. Ačiū, Ačiū. R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 31, 2016 1.Jūsų nicknaimas serveryje: Mano nicknaimas yra Jamal_Washington 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?: EL TORO 3.Jūsų eilaraštis: Aš esu EL TORO Mėgstu labai tortą Su uoga ir aguonom Esu aš labai fainas Myliu kaimą ir kulokus. Gyvenu aš EL TORYNE Kur gimė mano PINIGYNĖ, Visada mylėsiu EL TORYNA, Kad ir koks bomžynas. 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico: Linkiu daug mergų, dešimtukų mokykloje, ir pinigų. R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The'Nolaifers 8 Parašė Rugpjūtis 31, 2016 Anketa: 1.Jūsų nicknaimas serveryje: The'Nolaifers 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?: EL PASSATO 3.Jūsų eilaraštis:EL PASSAT'AS AŠ ESUIR KALBU AŠ BE DANTŲ, KAIP IR EURAS_PITASNENENE, NE LITAS!PEILI RANKOSE TURIU*cenzūra*IU STORU NEČIULPIUKAIP TIKTAI UŽEINA NORASEL TORYNAS SUDOROTAS!MAN PATINKA NIC MORETIJAU UŽPISO TIK STOVETIPASIIMSIU ŠTYRA VIENAIR PAPJAUSIU ANT VIŠTIENAO MARIUKAS PABIRIUKASJIS YRA STORAS PARŠIUKASPJAUSTO ŽMONES JIS VISUSTIK NE EL PASSAT NARIUS! 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico: Žudyti EL TORO! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmwbmw 62 Parašė Rugsėjis 1, 2016 1.Jūsų nicknaimas serveryje:Bmw_Bmw 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?:EL PAS 3.Jūsų eilaraštis:sw ka tu as esu el passato 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico:sw nico Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Bet 26 Parašė Rugsėjis 1, 2016 1.Jūsų nicknaimas serveryje: Tony_Bet 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?: Apie abu 3.Jūsų eilaraštis: Gal EL TORO aš nebūsiu Bet be jūsų nepražusiu Nes esu draugelis jūsų Man patinkat jūs labai kelsim tūsa belenkaip Pasikviesim mes PASSATO Juk mums reikia akrobato Kai mes turim akrobatą Visos mergos mus jau mato Bet gi kaip mes ir be Nico Juk dėl jo čia viskas vyko Ir staiga jis pasirodo juk čia Nico, mergos rodo Štai PASSATO ir supyko Ant to mūsų gero Nico Juk PASSATUI nepatinka Kad mergykės megsta Nico Ir EL TORO isikyšo Taukšt PASSATUI į nosyte Žiek PASSATAS guli komoj Tesiam tūsa juk mum dzin Nes mes turim Nico blyn Dar kasiaka susisuksim Ir mergas ratu apsuksim Dideli mes servo kentai Prie to pačio ir chebrantai Tai eilėrašti baigiu, mergos kviečia negaliu. 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico: Linkiu visko ko geriausio, laikyk firma savo rankose, niekada nepasiduok stovėk už save bei už savo fūriokus. Na ir žinoma visos laimės ir visko ko tau tik trūksta. Pusbrolis_Antanas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tough_Egyz 113 Parašė Rugsėjis 1, 2016 1.Jūsų nicknaimas serveryje: 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?:EL MARTINO. 3.Jūsų eilaraštis: EL MARTINO ATĖJO, VAIKAI PABĖGO. 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico:Kas jis toks? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Rugsėjis 1, 2016 1.Jūsų nicknaimas serveryje:Driftas 2.Jūsų eilaraštis apie EL TORO,EL PASSATO?:el toro 3.Jūsų eilaraštis:el toro skamba kaip tortas bet ir kavine sėkmės el toro atnešant ledus. Nemoku kurt krč. 4.Palinkėjmas Fūr direktoriui Nico:nebūk el toro tapk el Artūrka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugsėjis 1, 2016 Taigi skelbiu laimėtojus 1 vietą užima bei laimi 60k Tony_Johnson 2vietą užima bei laimi slamvan Jamal_Washington 3Vietą užima bei laimi 30k Cornall_Worden Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugsėjis 1, 2016 Smagu kad laimėjau , kada galėsiu prizą pasiimt ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Laimėtojai išrinkti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose