Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Egidijus_Bumeris

Martynas_Kind

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Martynas_Kind


• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Bumeris


• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Už nepatvirtintą banned anketą.


 


Norėčiau sužinoti VISAS priežastis kodėl anketa buvo nepatvirtinta. Situacija trumpai už ką gavo policininkas ban: vyko treniruotė, direktorius buvo pranešęs jog ji vyksta (kiek žinau treniruotės metu negali nė vienas pašalinis žmogus trukdyti??), nubėgau padirbti į sandėlį (direktorius turėjo atiduoti kompo valdymą kitam šeimos nariui (+-5min) + UŽ DARBĄ SANDELYJE MANE GALĖJO BAUSTI AR ĮSPĖTI TIK PATS DIREKTORIUS, NES VISA TAI VYKO TRENIRUOTĖS METU), tada pribėgo policininkas M_D, surakino, uždėjo įtarimo, davė baudą ir po daugiau nei minutės mane nušovė už tai, kad nepagydžiau jo draugo, kurį jis pats nukirto su sraigtu (vaizdo medžiagoje taipogi matosi jog buvo pridėta bereikalingų kliūčių, nors ta erdvė buvo reikalinga treniruotei). Prašau man durnam paaiškinti, kodėl policininkas turėjo teisę mane nušauti treniruotės metu ir KODĖL BANNED ANKETA BUVO PATVIRTINTA NORS BUVO AKIVAIZDUS TRENIRUOTĖS TRUKDYMAS?


Prašau administracijos papildomai patikrinti log'us, kad tikrai būtų aiški situacija ir patikėtumėt ką aš čia surašiau. Taip pat įrodymų yra ir banned anketoje.


• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://greenside.lt/index.php?/topic/34793-martynas-kind-užblokavo-mantvis-daedo/


 


#WarOnCorruption


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kokia čia treniruotė medikams gaminti paketus narkotikų ir ginklų sandėlyje, todėl būtent buvai nušautas tik tu už tai kad gaminai paketą, o ne kiti treniruotės dalyviai. O dėl kliūčių tikrai jos netrukdė bent iš tavo pateiktų įrodymų.

5.3 Teisėsaugos darbas tik PRIŽIŪRĖTI ir ŠTURMUOTI sandėlį, trugdyti kam nors gaminti paketus. Nuostatas rasi paspaudęs čia.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš dar kart sakau :D mane nušovė ne už darbą sandelyje, o už tai kad jo draugo nepagydžiau.. Juolab, kam šaudyti mediką, kuris neturi gaudomumo? Žiūrėkit log'us jomajo. Dirbau sandelyje, baudą sumokėjau, tada jau kai M_D skrist norėjo draugą nukirto ir aš negydžiau, būtent už tai mane nušovė. Aš nesuprantu tiesiog kodėl jūs taip palaidai žiūrite į šį reikalą? Gal visi pradėkim daryt kas ką norim. Jeigu yra taisyklė jūsų pačio užrašyta tai kaip galite nepatvirtinti banned? (http://imgur.com/a/6FH6R). Tai vyko treniruotės zonoje kur mes ir važinėjome bei lenktyniavome. Visi žaidėjai matė kaip policininkas išsi**sinėja, tai gal toleruokim tą? Ir dažniau leiskim teisėsaugai daryt kaip jiem atrodo, jų nuožiūra :) Loguose puikiai matysis kaip susimoku baudą ir net sandely nebedirbu. Kodėl policija vėliau treniruotės aplinkoje ir jos metu turi teisę šaudyti? Jūsų ta taisyklė, dėl darbo sandely net netinka, nes šioje situacijoje yra 2 etapai (1. Darbas sandelyje, baudos sumokėjimas; 2. Manęs nušovimas už nepagydytą policijos pareigūną), o jūs kažin kodėl susikoncentravęs į pirmą :( deja, bet į mediką kuris neturi gaudomumo treniruotės metu už nepagydytą draugą šaudyti negalima.

 

Taigi, policininkas trukdė (šaudė), kliūčių pristatė (jos trukdė, nes mes važinėjome per tuos šiltnamius). GSPD firma šiuo metu sau leidžia viską, todėl nesuprantu kodėl jūs esate toks aplaidus ir atlaidus. Treniruotės metu visi šie trukdžiai yra reikšmingi, nes prisideda vis daugiau laiko ir treniruotė užsitęsia. Toje treniruotėje aš buvau svarbus asmuo, kuris fiksavo visų laikus, taigi, ką daryčiau jei neturėčiau admin privilegijų?? Gal pėsčiomis nubėgti iki tos vietos? Negalima taip daryti, nes kuo daugiau žmonėms leidi tuo jie labiau tuo naudojasi.. Jeigu yra taisyklė tai ji neturi būti išimtina kokiai nors grupei žmonių, šiuo atveju GSPD firmai. Tikiuosi mane supratote ir labai tikiuosi, kad suvoksite kas yra treniruotės trukdymas.

 

Aš dirbau sandely, bet tik tam, kad praleist laiką kol direktorius negalėjo būti aktyvus žaidime. Pripažįstu tą ir atsiprašau, bet juk baudą tai sumokėjau.. Kam šaudyt..

 

P.S. Jūsų numestoje nuostatų nuorodoje nematau GSPD firmai teikiamų tokių išimčių

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Tomas_Quatros  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.