John_Juske 800 Parašė Gruodis 20, 2014 Visi žinom, kad čia nebus antro mapperio kuris padės serverio grožiui tobulėti, taigi darbą tik šiaip parodau. Freeposteriai pirmin Alvydas_Audine Deivis Chill Jason_Morrello 17 kiti 20 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Blemba visai neblogai atrodo, bet ką žinau... Radistams kačialkė ir pnš? Nu ką žinau, labai įdomu.. Toliau čia būtų tokia labiau kaip ir į vilą panaši, visokie patogumai achuėni ir pnš, dar tik kieme baseino betrūksta.. ( Nieko blogo nesakau, mapp darbas geras ) jei būtų čia radistai visai norėčiau matyti tokią bazę serveryje, mldc. Jei tinginys nemuša - numesk dainos pavadinimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Gruodis 20, 2014 Juske tavo mepai visada gražūs tai ir šitas jau nebestebina grožiu , nes žinom , kad taip gražiai moki padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražiai sumapinta yra,kiek ir kitame projekte mačiau tavo darbus tai iš ties visi geri. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 20, 2014 Mapp darbas aišku puikus, galima būtų dainos pavadinimą? Adam_Nevada Tadas_Gudziunas Egidijus_Modern 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 20, 2014 Tavo mapp darbai kaip ir visada liks nuostabūs! Šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 20, 2014 Mapp darbas aišku puikus, galima būtų dainos pavadinimą? Juske tavo mepai visada gražūs tai ir šitas jau nebestebina grožiu , nes žinom , kad taip gražiai moki padaryti. Gražiai sumapinta yra,kiek ir kitame projekte mačiau tavo darbus tai iš ties visi geri. Po kol Mtėvo nelaimėjau "Mapp Battle" po tol aš nepripažįstu, kad moku mappinti gerai. O dainos nepamenu sorriukas. Jason_Morrello Petras_Gargzna Jason_Lois 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasha_Dotexe 11 Parašė Gruodis 20, 2014 Mano manymu nelabai gražu, visuose projektuose panašus interjeras ir kam tiek daug objektų geriau kažką reikalingiausio ir viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Modern 2 Parašė Gruodis 20, 2014 Šiuolaikiškai, gražiai atrodantis mapp darbas. Man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 20, 2014 Grazu Juske tik radistam nestinka kacelke Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražu, kaip ir visą laiką tavo gražūs darbai. Mindaugas_Parkour 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražu gražu gražu, ta jau sakiau kaimeliuose, man galva neišneša kaip taip gražiai mappini ! #eik kova su mTevu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražu, kaip ir jau esu sakęs Daina, kam reikėjo ; John_Juske Louis Joe_Alessund 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Gruodis 20, 2014 Good Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Gruodis 20, 2014 Po kol Mtėvo nelaimėjau "Mapp Battle" po tol aš nepripažįstu, kad moku mappinti gerai. O dainos nepamenu sorriukas. Sakyk Mtėvui baik mepinti ir duok man vietos būti geriausiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Gruodis 20, 2014 Na ištikrųjų mapp darbai tavo vis modernesni, tai sakau tikrai kad geras mapp darbas. Sekmės kituose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Gruodis 20, 2014 Sakau tiesa *cenzūra* kažkos tamsios teksturos žiūriu ir nesuprantu čia moderniai įrengtas rūsys ar radistai...... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Bumeris 5 Parašė Gruodis 20, 2014 Kaip visados tavo mapp darbai gražūs, mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Cat 1 Parašė Gruodis 20, 2014 Šaunuolis,juske,darbas kaip visad PERFECT Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražu!! Tikrai nustebinai šaunuolis! Turi tam talentą! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 20, 2014 Na tikrai vertas dėmesio, manau tiktu serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 21, 2014 Visų pirmą norėčiau pasveikinti su baigtu puikiu mapp darbu. Tikrai nepriekaištingas darbas, TIK užkliuvo kaip ir visiems ta sporto salė, žinoma suprantu, reikėjo suktis iš padėties kokį kambarį pridėti dar į ofisą, manau galėjai kokią mini konferencijų salę pridėti (buvo ta didesnė panaši į klasę) ir galėjai truputi mažesnę padaryt ten vietoj sporto salės, manau būtų tikę. Visu antra, puiki ir tikrai moderni idėja, kaip tu padarei su mašinų aikštele ir pačiu ofisu, tikrai sutalpinai daug dalykų į tokį mažą plotą. Būtų malonu, kad atsakytum į kelis mano užduotus klausimus: 1) Kiek laiko užsiėmi mapp'inimu? 2) Nuo ko pradėjai mapp'int (nuo darbų ofisų/bazių ar kokių nors kitų darbų) ? 3) Kiek apytiksliai laiko užtrukai sumapp'inti šį darbą? 4) Mapp darbą visą pats suprojektavai ar idėjų pasisėmiai iš kitų mapp'erių/mapp darbų? Manau dauguma sutiktu su mano nuomone, kad būtų puiku matyti tokį arba panašaus pobūdžio darbus serveryje, nes tikrai jie verti dėmesio. Šaunu, kad stengies ir dalinies gražiais mapp darbais su mumis, sekmės ateityje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražus darbas ir pats objekto pastato sugalvojimas yra tikrai solidus , tačiau tos labai plonos atramos keistokai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danas_Pepsis 0 Parašė Gruodis 21, 2014 Žiauriai gražus mapp darbas, šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Gruodis 21, 2014 Vienas is graziuosiu darbu,bet gal istrink color'mod ir nufilmuok paprastai nes kartais neatrodo graziai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose