Anthony Gonzalez 0 Parašė Gruodis 26, 2016 Gražus gražus tikrai, norėčiau pamatyti daugiau jūsų darbelių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misteris Pro 73 Parašė Gruodis 26, 2016 laaabai gražūs avatarčikai, spasyba dude Matthew_Moore 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 26, 2016 Gražus gražus tikrai, norėčiau pamatyti daugiau jūsų darbelių. Ačiū tau už tavo nuomonę. Tikėkimės jog ateityje tikrai pamatysi. laaabai gražūs avatarčikai, spasyba dude Šaunu jog jums patinka šie forumo avatarai. Nėra už ką :* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 26, 2016 darik ka nors su nba Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 26, 2016 V6 ( NBA) - Priimta tematika buvo : R_Smailys Lauris Drift 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Gruodis 26, 2016 Padaryk kokių su gamta ar kažkuom panašių į mano avatara Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klyčka Peilis 6 Parašė Gruodis 26, 2016 man reiktu kokio isigimelio, arba elzhaimeriu sergancio zmogaus, tik ziek kad graziai butu kad liga butu jau funkcionavus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 26, 2016 Padaryk kokių su gamta ar kažkuom panašių į mano avatara Tikėkims jog kitame atnaujinime pasirodys. man reiktu kokio isigimelio, arba elzhaimeriu sergancio zmogaus, tik ziek kad graziai butu kad liga butu jau funkcionavus Gaila jog tokių avatarų aš nedariau , ir niekados nedarysiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klyčka Peilis 6 Parašė Gruodis 26, 2016 (redaguota) daryk tik isigimeli tu Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Redaguota Gruodis 27, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 26, 2016 daryk tik isigimeli tu Tikrai labai gaila , bet tikrai nedarysiu. Jeigu kažkas nepatinka tiesiog ignoruok šią temą. Kadangi man nėra laiko kada su tokiais kaip tu užsiimti. Jeigu gali tai ačiū , palik šia temą ramybėja , man tavo komentarai nieko nereiškia. Tiesiog neteršk ačiū tau labai. Jeigu yra kokių problemų kreipkis man į až o ne čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pijus Cavallo 11 Parašė Gruodis 26, 2016 Norėčiau kad pakurtum kokių gangsta avatarų arba mašinų antrą dalį, lauksiu P.S V6 AVATARAI NUOSTABŪS, NEI VIENAS STOCKAS NEMATYTAS, SEKMĖS KURIANT. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
George_Butler 294 Parašė Gruodis 26, 2016 Kai gražumo pasiimsiu paskutinį westą, dėkui tau labai, kaip visada stebini! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 26, 2016 Norėčiau kad pakurtum kokių gangsta avatarų arba mašinų antrą dalį, lauksiu P.S V6 AVATARAI NUOSTABŪS, NEI VIENAS STOCKAS NEMATYTAS, SEKMĖS KURIANT. Ačiū labai už tavo nuomonę. Dar iki tam tikro surinkimo trūksta. Bet gal būt kažkada pasirodys tavo tematika. Kai gražumo pasiimsiu paskutinį westą, dėkui tau labai, kaip visada stebini! Ačiū tau labai už nuomonė , tikrai imk negailėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor"Vernik 5 Parašė Gruodis 28, 2016 Tikrai gražūs avatarai sėkmės kurian toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 Tikrai gražūs avatarai sėkmės kurian toliau. Ačiū tau tavo nuomonė tikrai yra svarbi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AnthonyHassel 16 Parašė Gruodis 28, 2016 Good ma frend, gl kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 Good ma frend, gl kituose darbuose. Ačiū labai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Gruodis 28, 2016 Padaryk kažką gražaus su Russell Westbrook'u. O šiaip neblogi avatarai. spagėtis Rage Assassin 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Frozen 51 Parašė Gruodis 28, 2016 Padaryk kažką gražaus su Russell Westbrook'u. O šiaip neblogi avatarai. Jeigu reikia asmeninio avataro būtinai kreipkis į až , kadangi daugiau kažka panašiau su krepšininkais nemanau ar išvysite , jeigu labai reikia tai gali gauti ar užsisakyti pas manę až lauksiu , padarysiu nėra sunku. Tačiau tik nenoriu jog kartotuosi avatarų tematiką išskyrus kalbant apie random. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose