Dede_Linex 32 Parašė Gruodis 4, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Double • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau komandą /isspirti ar /ismesti, ši komanda galėtu išmesti iš darbinio transporto. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Galės normaliai išmesti iš darbinės kai neleistinai isėdžia, nes šiuo metu yra tik du variantai t.y nušauti žaidėja kuris ilipo, arba /sunaikinti darbine, tai manau tirkai padės, nes buvo taip, kad nuvežiau žaidėja iki jo norimos vietos, bet jis buvo afk režime mano darbinėje. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kajuto Tasuke 9 Parašė Gruodis 18, 2016 Pasiūlymas tikrai geras, galėtų jį įgyvendinti, aš esu už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Gruodis 18, 2016 Visapusiškai sutinku, kadangi būna ir įkirių žmonių, kurie tiesiog specialiai neišlipa ir tt, tai tikrai nervina.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Gruodis 18, 2016 Už, manau šiame serveryje šios komandos trūksta, nes tikrai yra įkyrių žmonių kuriem patinka erzint kitus. Beje ši komanda galėtų būti ir nuosavose mašinose. Žinau, kad eina išspirti VISUS žmonęs iš transporto, bet kartais nesinori išspirti visų žmonių iš transporto, o tik vieną. Dede_Linex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Gruodis 22, 2016 Sutinku, nes kartais yra tokių kurie prikimba, aišku jie prašo pavežti, bet tam yra TAXI. Dede_Linex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tim Burton 11 Parašė Gruodis 28, 2016 Įdėja tikrai gera , nes pavizdžiui esi TAXI darbuotojas ir išspirti nepageidaujama keleivį , o dabar neina ir tai sudaro šiokių tokių nepadogumu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maikl_Tomson 7 Parašė Gruodis 28, 2016 Įdėja tikrai gera , nes pavizdžiui esi TAXI darbuotojas ir išspirti nepageidaujama keleivį , o dabar neina ir tai sudaro šiokių tokių nepadogumu. tai kaiptik geriau taksistui jam pinigai eina. Bet šiaip tikrai gera įdėja Pijus Cavallo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pijus Cavallo 11 Parašė Gruodis 29, 2016 Idėja labai gerai, gerai būtų kad ją įgyvendintų, nes dabar atsisėda į tavo darbinį transportą žmogus ir važinėja su tavim, o jeigu nori kad išliptų - neišlypaYpač kai medikai su Rancheriais važinėja, ten tik viena vieta keleiviui ir kai atvažiuoji pas klientą nera ką daryt kai pas tavę čiuvakas sėdi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Known as Kappa 12 Parašė Gruodis 29, 2016 Esu už, dirbu mediku, nors dirbu ir viena diena, teko susidurti su panašia situacija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvasiv_Javri 8 Parašė Gruodis 31, 2016 Būtų gerai jei tai įgyvendintų nes yra kad ilipa į mašina ir sako "gali pavešt?" o tu sutinki, kai nuveži jisai į AFK nueina tai ir turi laukt arba sunaikint mašina. Aš už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kreighton Funicello 13 Parašė Gruodis 31, 2016 Būtinas dalykas, kai dirbau darbuose, teko susidurti su nemaloniais žaidėjais, kurie įlipa į mašiną be priežasties, - UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose