Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.5] Naujas Darbas: Radistai

Jason_Nelson

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jason_Nelson

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau pridėti naują darbą su pakvietimų, tai būtų Radistai (Reporteriai, Skelbėjai arba dar galima sugalvot pavadinimų).  Jie užsiimtų skelbimais, o tai reiškia, kad prie Skelbimų Kontoros nebus po 20 žmonių vienu metu. Juos galima būtų iškviesti taip pat kaip ir kitas tarnybas. Transportas: Kadangi esu naujokas (2000xp) ir nežinau kaip yra su transportu kitose darbuose, bet visgi siulyčiau pridėti: New's Van, Sunrise arba Solair arba ZR-350 ir dar pridėti sraigtasparnį Maverick. Komandos: /skelbti - Paskelbtų skelbimą. (komanda su kuria priemama iškvietimus) - priimtų iškvietimą. /kainoraštis - parodytų skelbimų kainas darbo / nedarbo metu. Galima dar sugalvot komandų, bet šiuo metu neturių įdėjų. Kita: Siulau dar nepašalinti Skelbimų Kontoros, bet žymiai padidinti kainą ten skelbiant. Tiesiog Radistams būtų daugiau darbo ir būtų įdomiau.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Prie Skelbimų Kontoros nebus po 20 žmonių vienu metu. Daugiau realistiškumo. + vienas direktorius.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Realiai į tokią firmą kaip radistai nebūtų lengvą suburti didelį kiekį žmonių ,o ir nebus visiško garanto ,kad kiekvieną kartą bus Radijos darbuotojai žaidime ,kadangi jų tikrai reikia ,o jei nebus,tai nebus ir skelbėjų ,tai vadinasi serverio žmonės negalės skelbti skelbimų? Žodžiu jei viską gerai apgalvojus,galbūt ir idėja neprasta būtų ,tačiau šiuo metu esu prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galbūt būčiau už, nes darbas būtų tikrai pelningas, imant po 500eu/skelb., būtų galima užsidirbti begalo daug pinigų. Bet nuo to ir pradėkim, kad žmonės pradėtų veržtis čia dirbti, nebenorėtų dirbti kituose darbuose, nes čia atsirastų galimybė daug užsidirbti, tai realiai yra nesąžininga pakankamai kitų žaidėjų atžvilgiu. Antra, radistai/skelbėjai, šitas darbas yra kas antrame serveryje, dėl ko tik atrodytų jog buvo paimta idėja iš kito serverio, vėlgi prieš. Na ir dar, papildomi mapp darbai, statyti jiems kontorą, užimti serverio vietą. Užtenka ir to pickupo, niekam nemaišė niekda ir dabar nemaišo. PRIEŠ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už manau reiketu tokio darbo,nes būtų neblogas pelnas pasiskirstimas žmonių,nes kai pildai į darbus užpildo daug žmonių. Ir dar galečiau prideti,kad jie vestu laidas,darytu visokiu klausimu ir pnš. už kurias moketu žmonėms atligi už gerai atsakyta klausima.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Hmmm... Pati įdėja nebloga, neskaitant to, jog ji yra nukopijuota nuo kito serverio *kosėlimas* ryžyno *kosėjimas*. Gal ir nebeliktų tos sausakimšos prie skelbimų kontoros, bet ar ši problema yra jau tokia kritinė, kad jai išspręst būtų reikalinga pridėt naują darbą į serverį ? Nemanau. Visada galima rasti kitą kelią, tik reikia visada įdėją prieš skelbiant ją foruman. Kad ir kaip būtų aš PRIEŠ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pries, jei nori paziuret kas butu jei cia idetu radijos darba uzsuk i rizyna pamatysi kas darosi.

Ir tai naujokai vos uzdirbineja, o skelbimai kainuoja 500 tai tu biski savo makaule pasuk ir pagalvok apie naujokus jei nores tdezes pardavinet arba kazka pns.

 

turiu 2 zodzius pasakyt: Sausainiu vergija

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.