Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atsiliepimas nuo Exus :")

Domas_Exus

Rekomenduojamas pranešimas

„GREENSIDE“ - tai daug kuom išsiskiriantis, orginalus serverio pavadinimas, kuris gyvuoja jau gana ilgą laiką... Į šį serverį atėjau su mintimi, jog jis bus eilinis, niekuo neišsiskiriantis serveris, kuris dar tik „noksta“, tačiau, tačiau... Pasirinkau savo pirmąjį, labiausiai patikusį skiną ir mąsčiau, ar eiti tuos apmokymus, ar mesti juos velniop? Bet susidomėjau tais pinigais, kuriuos duoda už per tam tikrą laiko tarpą atvykus į nurodytą vietą, tai viena iš įdomiausių sistemų, tarp apmokymų. Jei gerai dar pamenu, buvo gold, silver, bronze. Daugiausiai įveikiau silver lygiui, bet buvo ir gold, tai mane labai džiugino, jog vien turbūt ši apmokymų sistema turi pusę viso Edgos serverio sistemų. Pradėjus žaisti, susidūriau su menka problema -  komandos šiek tiek skiriasi, buvo sunkoka priprasti nuo kitų serverių, tačiau manau - tai vien tik pliusai. Na, dar vienas nuostabių dalykų kaip naujokui - tai pasiekimai. Pradirbęs visus darbus 30 minučių, nusipirkau už tuos surinktus pinigus mašiną, leidausi į kitų pasiekimų, kurie nėra susiję su darbais, kelionę. Aplankiau elektronikos parduotuvę, įsigijau laikrodį, aišku telefoną. Nuvykau į kioską, užsipirkau maisto ir telefono papildymo, įvykdęs visus pasiekimus, kokius tik galėjau tuo metu, man truko turbūt vos 200 kreditų iki vipo, nusipirkęs kreditų, užsisakiau jį ir pamačiau, jog čia tas „VIPas“ nėra toks op af (t.y. nepadaro žaidimo tokiu „lengvu“ kaip fixai kas minutę ar išvis be ribojamo laiko) kas yra tikrai puiku ir tu gauni pilnai to, ko užtenka. Toliau, tiesiog keldamas ridą dar berods savanna'i forumę išvydau atranką į medikų firmą, turėjau kaip tik reikiamą kiekį XP ir sakau reikia mėginti, o gi ką? Aš patekau! Tačiau, tačiau po kelių dienų sužinojau liūdną žinią - medikų firmos direktoriaus nebėra (Tuo metu jai atsovavo Marcus_Sullivan), na, tačiau Marius, kaip žinia - šio projekto buvęs DP leido pasilikti norintiems čia dirbti be direktoriaus (t.y. nebus algų, treniruočiu, etc) aš pradirbau dar 4 dienas ir palikau, užsidirbęs šiek tiek pinigų, pardavęs senąją mašiną, įsigijau kur kas geresnę - lygtais tai buvo turismo.

 

Na ir pasileidau į gilesnes šio serverio sistemų apžvelgimo keliones. Iš pradžių sekė greenside serverio gamykla, joje aš išbandžiau visus įmanomus darbus, tada, važiavau į naftos platformą, ten, dirbau ir galiu pasakyti, tai nebuvo toks ir nuobodus darbas, kaip aš tikėjausi, po truputį pilnai įsivažiavau į šio serverio vėžias ir žinojau jau daugumą šio serverio sistemų ir visą kitą.. Įsidarbinau į DPD kurjerius, kur buvo iš tiesų LABAI maloni valdžia - tai Dwayne Bond (Direktorius) ir Edvis_Dakas (Pavaduotojas, turbūt bene geriausias man matytas pavaduotojas). Pasibaigus darbo laikui, visi pasiimdavom savo mašinas, tiesa, tada jau buvau nusipirkęs sultaną, su pažįstamų pagalba ir keldavom ridą, važinėdami aplink visą žemėlapį, kartu ir su pavaduotojum ir tai man parodė, koks draugiškas yra šio serverio kolektyvas, iš tiesų, mano nuomonė nesikeičia ir dabar. Norėčiau pakalbėt apie darbus - jie čia, nėra kažkokie išsikirtiniai, tai tiesiog kaimelius prižiūrintys pareigūnai - GSPD, aišku, taksi, mechanikai, fūristai, gaujos ir t.t. tačiau, tačiau kas išskirtinio - tai yra jų sistemos... taksi - lagaminėliai, dpd - tai man prieš išeinant iš darbo, buvo pridėtas didžiulis atnaujinimas - baldų pirkimas, per kurį dpd turėjo tiesiog nežmoniškai darbo, žmonės tiesiog užokupavo baldų parduotuvę, kurį laiką, ten net prasibrauti neįmanoma buvo iki pirkimo pickup'o, na o gaujas ir GSPD sieja kai kas irgi bendro - tai vagonai, kontrabanda.. Apie jas plačiau galima rasti GSPD ar gaujų sistemų aprašyme.

 

O dabar, gal sakau šiek tiek apie mapp darbus? Iš tiesų, įsijungus paprastą GTA SA ir SAMP - greenside serverį, turbūt net nesuprasi kur kas yra, miestelius gal net maišytum... ko ne viskas pakeista, o mapp darbai iš tiesų įspūdingi, kaip ir script darbai - įspūdingai įspūdingi.

 

Apie serverio savininkus - Rokas, serveryje matau dažnai, bendrauja su žaidėjais, o ne kaip kitų serverių - prisijungia, parašai kažką ir ignoruoja, turbūt galvoja jiems ne lygis kalbėt... na bet ką aš čia apie kitus serverius... Aivaras - serveryje matau retai, bet savo darbą jis atlieka puikiai.

 

Atnaujinimai pasiekia žaidėjams į rankas ne per dažnai, bet juk geriau palaukti ir sulaukti visko, kas tobula, nei kažkas, su daugybę klaidų...

 

Nemanau, jog čia kažkas skaitys šitą mano makūlatūrą, bet tik išsireikšt savo nuomonę norėjau... Iš pradžių bandžiau pasakot apie savo istoriją, tada šokau ant pačio serverio, manau, naujokams pirmąjį įspūdį galimės susidaryti nesunkiai, reikėtų tik perskaityt čia viską... <šypt> bet kitaip aš nemoku - arba viską keliais sakiniais arba viską kaip kokius įstatymus... 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Realiai atsiliepimas būtų visai neblogas, bet rašydamas atsiliepimą apie projektą, venk pasakų apie direktorius, kur dirbai, kas tave priėmė, kaip tau sekėsi dirbti ir kitų panašių dalykėlių. Šie punktai labiau būtų priskirti prie savos istorijos pasakojime ( blog'e ), o ne atsiliepime apie serverį. Turėtum labiau išsiplėsti apie serverio progresą, esminius dalykus, nebanaliai apibendrinti projekto ekonomiką, sistemas, administraciją, gal kokius renginius, na apie atrankas taip pat nėra kažkas blogo patraukt mintį, tačiau patariu kaip ir minėjau, jeigu pasakoji savitas istorijas, kur dirbai, pas ką dirbai, kokią įdomią veiklą atlikai ne iš kodo pusės, geriau rašyk taip pat "tinklaraštis" skiltyje, bet rašyk blog'ą.

Sėkmės ^^

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:
• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.