Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu mechanikų direktorių Paulius_Koral

Viscountess_Qss

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Viscountess_Qss


• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Koral


• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechanikai


• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už, tai jog negalėjo prieš įdarbinimą paaiškinti pradinės darbo eigos. Kalbant apie tai, jog buvo iškvietimas. Darbuotojas nei pusę žodžio neužsiminė, jog tai jo buvo iškvietimas. Darbuotojas: Black_Tadas. Buvau išmestas iš firmos, už : Nekopetingas elgesys. Įdomu, kas elgiasi blogai aš ar direktorius firmos? - Nepaaiškinęs visos pradžios ir darbo eigos ar sąlygų. + Keiksmažodžiai, per TeamSpeak3. Žinoma vadovas sakys jog to net ir nebuvo, kaip kitaip jis nenorės būti nubaustas. Na bet čia tik sąžiningumo reikalas. Kalbant apie vadova toks elgesys netinkamas. Mano atžvilgiu jis privalėjo man prieš įsidarbinti mane apmokyti, paaiškinti pagrindines detales ir kt. Įrodymai bus pateikti žemiau, jog buvau tikrai įdarbintas pas jį. Beje norėjau paminėti, jog bando tiesa įrodyti ir nemoka su darbuotoju išsiaiškinti iki galo.


• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 


1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;


1.7.0 Direktorius yra atsakingas už savo pavaduotojų veiksmus.


1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus;


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://imgur.com/a/xs7LM


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visos darbo temos yra pateiktos :) jeigu nemoki perskaityti, tai jau tavo problemos. Esmė tame jog chate rašo, jog buvo paiimtas iškvietimas, tad jeigu nedaskaitai, tai ir klausinėk ar nieks nebuvo priėmęs. http://www.part.lt/img/8e7cc9d9cad2479e28a34b1cd104e554352.png

Toliau, Badis_Chill sėdėjo "Mechanikų juodajame sąraše", o tu ir jam tvarkei...  http://imgur.com/a/DYjxF

Nuoroda į tema - http://greenside.lt/index.php?/topic/41912-mechanikai-juodasis-sąrašas/

Ir po savo pridirbtų nesąmonių dar kaltini direktorių kuris, net pasigailėjo tavęs, kaip naujoko ir nerašė į jokius NDS?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Paulius_Koral, neįrodynėsiu aš tau čia kažko. Bet manau už tokia smulkių dalyką, nereikia mesti darbuotoją iš darbo tai net neįsivaizduoju net ką ir tau pasakyti. Aš dar suprasčiau būtų čia kaip perspėjimas. Arba įspėjimas darbo taip. Viskas gerai, tu direktorius tu turi prižiūrėti savo firma. Bet nereiškia jog mane turi dar pliusui iškolioti neiti su manimi į kalbas tai čia yra išvis absurdas. Pagalvok pats, jog klaida padarei būk sąžiningas pilietis. Apart to, jog reikia paaiškinti darbuotojui - kur yra viskas surašyta. O tu man davei pakvietimą iškart be jokios informacijos apie darbo eigą, nieko nepaaiškinai. Tad manau pradėk pagaliau mąstyti o ne darbuotojus mėtyti iš "oro". Ir sugalvotos priežasties punktualumo. Tad manau pagalvok iš naujo ar tikrai tu teisingai apsisprendei prieš mane išmesdamas iš firmos su netikra priežastimi. Ačiū.

edit..

 

Galbūt taip, jei buvo iškvietimas.. Suprantu, paėmiau sutaisiau nieko nepakenkiau nieko pinigų neėmiau o atidaviau tam kam priklauso viskas tvarkingai išsisprendė. Tad grąžink pinigus jei spręsdamas nieko nežadi pakeisti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šioje situacijoje kalti abu - tiek papeikimo autorius, tiek direktorius. Papeikimo autorius galėjo ir pats susiprast, jog jei darbuotojas priima iškvietimą, tai jis ir turėtų tvarkyti transporto priemonę, klientas juk jo, bet kaltas ir direktorius, kuris neapmokė ir nesupažindino su darbo tvarka naujojo darbuotojo, ką turėtų padaryti prieš ar iškarto po įsidarbinimo, o jei ir nurodė kur susirasti darbo informaciją forume - nepatikrino, ar būsimasis darbuotojas skaitė tas temas. Dabar smagioji dalis - bausmė: direktorius gauna vieną įspėjimą, kurį galės nusiimti įrodydamas, jog tokia problema nebepasikartos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.