Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Saimonas_Boss atsiliepimas apie serverį.

Saimonas_Boss

Rekomenduojamas pranešimas

Na, žaidžiu jau daugiau negu dvi savaites šitame serveryje, tad galiu pilnai parašyti šiokią tokią nuomonę! Šis serveris, kad ir kaip gaila, vėl manyje pažadino norą žaisti prie kompiuterio, o ypač SA:MP. Paskutinį kartą toksai dalykas buvo atsitikęs prieš daugiau negu 4 metus, 2012 metais. Iš tikrųjų, šio serverio stabilumas yra palaikomas trejopai.

Ką gi turiu omenyje?

Visu pirma, norėčiau pakalbėti apie pačias serverio sistemas. Per pirmąsias dienas man krito į akį tai, kad kiekvienas dalykas yra kruopščiai, informatyviai ir nuosekliai aprašomas, nėra naudojamos paprastos GUI lentelės, tinkamai atrinktos spalvos, vietoje yra pabraukimai, uždėtas kursvyras ir kt. Keliaujant toliau - buvau LABAI sužavėtas darbo sistemomis. Kiekvienas atskiras darbas turi jam skirtą veiklą, kurios vis kitam darbe yra visiškai skirtingos. Dėl šito kriterijaus serveryje tikrai yra mažinamas rutinos atsiradimas. Kolektyvas tarp bendradarbių yra ganėtinai geras, visi maloniai bendrauja. Vienas minusas, kad būten tą dieną, kai pasiekėmė 300 žaidėjų rekordą, daugelis žaidėjų "pyko" vieni ant kitų, kad yra iš kito serverio, kad čia atkeliauja tiesiog pačytinti, pakenkti arba parinkti nemokų dovanų (kai dalino /tdezes, /sdezes) ir vėliau jas prastumti. Tai tikrai sumažino serverio koordinaciją... Buvau tikrai dėl to labai nusivylęs. Čyterių veikla šitame serveryje nėra tokia aktyvi. Nežinau tiksliai, kaip veikia "Anti-cheat" sistema. Bet gal dėl jos čyteriams ir neina čia įsivažiuoti. 

Labai įdomiai yra padaryta su darbais su pakvietimu. Atrodo, pastebėjau tokį dalyką, kad kiekvienas darbas yra neatskiriama šio serverio dalis. Visi darbai yra savitai sujungti, be vieno iš jų serverio stabilumas iš tiesų pasvirstų. Kiekvienas iš jų atlieka svarbų vaidmenį "GreenSide" serveryje. Vieni iš jų: veža žaidėjus; gabena mašinas; gydo, suteikia gyvybių serverio žaidėjams; remontuoja ir palaiko tvarką kartu su policininkais mechanikai. Vienintelis, bet tikiuosi laikinas, trūkumas kol kas yra: serverio nusikalstama veikla. Nėra gaujų, nusikaltėlių skaičius tikrai mažas, nėra jokių grobimų, okupacijų, reidų, šturmų ar šiaip kokios rimtos veiklos... Na, bet tikiuosi, sekančiame atnaujinime viskas pasikeis į kitą pusę ir serveryje neutralumas pagaliau sumažės..

Taigi bendras serverio įvertinimas yra: 10/10. Jokių realiai neištaisomų trukūmų nėra, serveris tikrai turi kur tobulėti, serverio tikrai laukia puiki ateitis, nauji žaidėjai, dideli rekordai ir visa kita.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.