Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jessy_Corres

Narys

  • 59

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Jessy_Corres paskutinį kartą laimėjo Sausis 10 2022

Jessy_Corres turėjo mėgstamiausio turinio!

Paskutiniai profilio lankytojai

2.452 profilio peržiūros
  1. fainai jums čia matau

  2. Nebūtinai turi rašyti naudodamasis /sms sistemą susisiekti dėl norimo išmetimo, tiesiog pasiūliau, kad turėtume privatų pokalbį tarpusavyje ir darbuotojams nebūtų trukdoma racijoje su tokiomis šnekomis. Paprašęs racijoje irgi galiu išmesti tave.
  3. Labas, Faustai. 2 papeikimai vienam direktoriui per 1 parą, turbūt pagerinau projekto rekordą. Šiomis dienomis pradėjai rašyti, kaip išeisi iš firmos, matėsi koks buvai čia nepatenkintas per tas dienas (taksistai gali patvirtinti), bet sakei negali išeiti, nes nepasibaigęs kontraktas ir nenori patekti į gėdos stulpą. Parašiau, kad parašyk man privačiai /sms ir išmesiu tave, jei pageidauji, bet pradėjai išsidirbinėti sakydamas, kad galiu mesti ir tau nėra skirtumo, pakartojau tau, bet toliau tęsei savo išsidirbinėjimus. Tad sakyčiau tiek tavo noru, tiek su priežastimi buvai išmestas iš mūsų fir
  4. Sveikas, Whytune. Nuotraukoje matosi, kokia maža tavo transporto priemonės būklė palyginus su mano, tad galime spręsti, jog tyčia trankeisi į mano darbinį transportą ir provokavai, kol išprovokavai. Gaila, bet tokių įrodymų apie aiškinamą situaciją aš neturiu, nes nefilmuoju kiekvieno karto kada į mane kažkas žaidime atsitrenkia ir ar trankosi. Bet suprantu, kad tai mano, kaip direktoriaus buvo atsakomybė išlikti šalto proto ir nebūti išprovokuotam, tad pripažįstu savo kaltę. Beje, neturėtum rašyti tokių papeikimų, kaip pats nesugebi nenusikeikti susirašinėjime kurį mato ~70 serverio žaidėjų.
  5. Jūsų V_P žaidime: Jessy_Corres Ko sieksite GS serveryje 2022 metais? Direktoriaus Skaičius (nuo 1 iki 100): 47
  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jessy_Corres Kokį iš šitų 40 prizų norėtumėte laimėti labiausiai?: dujokaukė
  7. Nuoroda - https://mega.nz/file/1EsjFL6D#57TKy6VmRB0ytACKhHgi39O-vJobA4T5SbEFWxJBKc4
  8. DALYVAVIMO ŠABLONAS, Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy Corres Koks jūsų pasirinktas laimingasis skaičius?: 47 Ką žadate veikti su šiuo automobiliu? Pasilikti sau Laisva vieta išsireikšti (nenorint galima nekopijuoti):
  9. Anketa norint dalyvauti: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Corres Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): italai laimejo
  10. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Corres Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): nu jo
  11. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Jessy_Corres Nuo kada žaidi projekte ?: 01-09 Kokį keistai įdomų faktą žinai ?: rūkymas žudo.
  12. 1.Jūsų V_P žaidime : Jessy_Corres

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.