Mister_Crime 981 Parašė Kovas 28, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Crime • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kuo daugiau produkcijos turėtum, tuo aukščiau pardavimo liste tupėtum. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šiuo metu gali prikaupti milijonus produkcijos ir vistiek iš tavęs niekas nepirks, nes sąraše tiesiog niekas nemato. Rūšiuojant pagal produkcijos kiekį sąrašas bus daug sąžiningesnis nei yra dabar. Ai ir dar sąrašas tvarkingiau atrodys :). Michael_Cortez Matt Payne Nico_Moretti 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Moreno 43 Parašė Kovas 28, 2017 Už ši įdėja sukels daugiau patogumo žaidėjams. Bobby_Lashley Matt_Frost Offline_Online 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Cortez 50 Parašė Kovas 28, 2017 už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas`Acme 18 Parašė Kovas 28, 2017 už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Alvarez 27 Parašė Kovas 28, 2017 Esu už. Manau jog bus tikrai sąžiningiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Kovas 28, 2017 Už, manau, kad taip tikrai bus geriau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Take_Risks 47 Parašė Kovas 28, 2017 Sutinku, vien dėl to, kad būtu sąžiningiau, ir bent kiek eitų pelnas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Frost 21 Parašė Kovas 29, 2017 Didelis už dėl šios įdėjos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Kovas 30, 2017 Prieš, naujokams norintiems parduoti produkciją nepavyktų, nes taip ar taip visi perka nuo viršaus;) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas Dad 3 Parašė Spalis 8, 2017 Esu už, už tavo siūlomą įdėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tamsos_Tvarkdarys 536 Parašė Spalis 8, 2017 Aš beveik už kaip turėjau verslą buvau pirmojoj vietoj, bet nieks nepirko visi perka kas turi maziausia perka Ernestas_Jaxas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Moonman 32 Parašė Spalis 10, 2017 Aš už šį pasiūlymą labai geras,ir dar galėtu padaryti ,kad nereiktu laukti kada bus 150 žmonių,o būtu tam tikros dienos ir valanda kada galima būtu parduoti produkcija po 15e tebunie kad ir karta per savaite ar dvi vistiek jau judėtu kažkas į priekį ir pagerėtu ekonomika ir žaidėjai būtu laimingesni,nes kiek pastebėjau puse turinčių verslą nėra online arba jų net nesu matęs nors žaidžiu jau senai,manu būtu ir kaita verslui ir pelningiau žmonėms. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose