Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pagalbos naujokui

Yahiko

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki visi.

Taigi , apie greenside projektą girdėjęs nemažai , tačiau užsukti kažkaip nebuvo aktualu. Dauguma iš mano draugu/pažįstamu užsuko į ši projektą , ir buvo patenkinti viskuo , jiems patiko esantys darbai , patiko kad direktoriai savo darbus daro tvarkingai.

 

Na o aš tik planuoju užsukti į pati serveri , ir norėčiau paskaityti nuomones iš kitu žaidėju. Ką patartumėte daryti iš karto? Nuo ko pradėti žaisti , kokie darbai geriausi ar kažkokios misijos yra , papasakokite prašau apie projektą šiek tiek , kam nesunku :)

:)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atėjęs į serveri, užsiregistravęs atlik apmokymus gausi papildomus pinigus, viską atlikęs, išsilaikyk teisęs, įvykdyk tau prieinamus /pasiekimai užduotis, gausi xp/kreditų/pinigų, tada įsidarbink į darbus, juose vykdyk /dpasiekimai, o pasikėlęs xp, stenkis patekt į darbą su pakvietimų .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Patarimas tau, užsiregistravęs į serverį kaip ir minėjo pirmasis narys įvykdyk apmokymus - susipažink su serverio vietovėmis na o tolimiau eik išsilaikyk visas arba dalį kategorijų teisių. Pagrindinę dalį reikalingos bus tau "B" kategorijos t.y. lengvosios transporto priemonės teisės. Na o vėliau padirbk be pakvietimo darbus užsidirbk pinigų pradinių ir toliau stenkis vykdyti : /dpasiekimai, /pasiekimai misijas. Po laiko gavęs pradinius pinigus ir įvykdęs tam tikrus pasiekimus. Bandyk laimę patekti į darbą su pakvietimu, forume anketų užpildymas arba žaidime ( viskas priklauso kur įmonės direktorius ar pavaduotojas rengia atrankas ). Žinoma gali bandyti emigruoti į šį serverį iš kito, platesnė informacija rasi čia: 

Toliau sekantis punktas... Jei nori sužinoti daugiau informacijos - apie esančias atrankas kada direktoriai ar pavaduotojai planuoja rengti kokia nors atranką į darbą su pakvietimu. Gali sužinoti žemiau ! - Pastaba: toje temoje gali pildyti tik direktorius ar pavaduotojas.

Na manau išvardinau detaliai... Gero žaidimo, naujokas. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistraves įvygdyk apmokymus-Gaunamas pinigų bonusas.Už tuos pinigus išsilaikyk teises,užpildyk emigracija gausi Vip 7 dienom,500 XP,Ir 1500 serverio valiutos.Gaves emigracija taupyk ant mašinos.Kelk rida ir parduok.Tuo pačiu gali žaisti kaula.Naujokui nepatariu jo žaisti nes gali pralaimėti pinigus.Pelningiausias darbas yra Pervežėjai.O,įdomiausias mano manymu yra mechanikai.Sėkmės :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.