Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Apgavo užsiimant neleistina veikla projekte

Nikolai_Vor

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nikolai_Vor

2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Rokas_Probl

3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti):

Na viską labai nuosekliai paaiškinsiu, taigi nepatingėkit paskaityt, nes situacija tokia gan kėbli, bet teisingumas noriu, kad būtų įvykdytas. Turėjau daugiau, nei 1mln. eurų savo paskyroje, kuri buvo nesenai sukurta 2017/04/20. Juos gavau persivedęs pinigus iš kito acc (Jack_Mercedes) kuriame pardaviau daug tdeziu ir sdeziu gavęs jų per servo gimtadienį. Prisijungiau čia po turbūt daugiau, nei kelių mėnesių su nauju Nikolai_Vor acc ir pamačiau matytą nicką iš kito projekto. Paklausiau ar dar žaidžia ten, atsakė jog ne, tačiau turi daug turto likusio. Kadangi aš šitame serveryje nesiruošiau žaisti masčiau ką padaryt su tais pinigais. Pasiūliau jam variantą - aš atiduodu jam visus pinigus kiek turiu savo šito projekto paskyroje, o jis man tiek pat kito projekto pinigų, kuriuos neva turėjo sename account'e. Kadangi mano pusbrolis ten kartais žaidžia dar maniau atiduosiu pinigus jam, o šitas veikėjas gaus pinigų šitame projekte, visi laimingi žodžiu. Rokas_Probl maloniai sutiko žinoma tai padaryti, iš pradžių už šio projekto pinigus, bandė įkišt kito projekto paskyrą su visais password'ais ir net gmail'o pass prižadėjo duot. Na man tokių sudėtingų veiklų nesinorėjo, tai galų gale pasilikom prie varianto tokio, kad aš jam duodu pusė sumos šitame projekte, poto jungiamės į kitą projektą, kur jis neva turėjo daug turto ir ten jis taip pat paduoda pusė sumos man. Padaviau pusė sumos, o jis neprisijungė, tuomet klausiu atėjas čia kodėl neprisijungė, tai supratau iš jo atsakymų, kad likau ant ledo ir kai pareikalavau pinigų atgal, klausimą gavau tokį: ''kokių pinigų?''. Na ir atsijungė žinoma. Negana to prisijungęs vėliau bandė čiešint, kad duočiau dar 500k ir jis tikrai tikrai tikrai atiduos man visą paskyrą kitame projekte :D Tiesiog naglumo viršūnė.

Kreipiausi į administraciją. Paaiškinęs situaciją žaidėjui Egidijus_Keza, sulaukiau atsakymo, kad už tokius dalykus abiems IP banai visam laikui priklauso ir jis negali niekuo padėti. Kad ir nesiruošiau čia žaisti, vistiek taip nenorėjau palikti visko, nes manau tokio tipo veikėjas ateityję dar ne vieną apgaus žmogų, tiesiog žalingas serveriui bus, o aš kaip doras pilietis nenoriu paleist tokio į laisvę :D Tuomet po ilgo laukimo kol šitas prisijungs vis dėl to su administratoriaus Green_Sts pagalba sugebėjom atgauti pinigus. Bet ir čia Rokas_Probl neieškojo žodžių kišenėje ir kaip mat atšovė, kad nieko jis neatiduos kol nepamatys nuotraukos ar papeikimo su įrodymais, na čia jau chamizmas aukščiausio lygio :D Bet kaip greitai bandė išsimazint taip greitai ir persigalvojo ir pinigai visgi buvo grąžinti. Bet va teisingumas nebuvo įvykdytas, taigi reiktu kaip ir įvykdyt ir užkirst kelią tokiem dalykam ateityje.

Kodėl nusprendžiau ieškot teisybės? Visų pirma todėl, kad labai įmanoma, kad ateityje toks kenkėjas, pasitaikius progai, apgaus nemažai žaidėjų jūsų projekte. Antra tai, kad tokia veikla, kurią žinoma aš pats pasiūliau, nėra leistina kiek man administracija paaiškino, taigi esu pilnai pasiruošęs atsakyti už tai ir gauti ban'ą vardan teisybės :D Tokiu atveju norėčiau, kad būtų įvykdytas teisingumas abiems ir abudu gautume bananus.

Dar viena labai svarbi detalė, į kurią norėčiau, kad būtų atkreiptas dėmesys. Aš čia, jei bendrai sudėjus, gal esu pražaidęs ne daugiau kelių dienų. Suprantu, kad taisyklių nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia ir nebandau teisintis, kaip tik noriu kad abiems būtų IP banas suteiktas. Tačiau šitas veikėjas turi 30k+ XP jūsų projekte ir tikrai nėra naujokas, taigi būdamas totalus chamas jis visiškai žinojo kur veliasi ir taip pat norėjo apgaut. Taigi ne tik, kad sutiko nusipirkt šio serverio ''daiktus'' už kito serverio ''daiktus'' (ar visą paskyrą) dar ir vykdydamas neleistina veiklą sugebėjo apgaut :D 

Viskas kas susiję su įrodymais:

Deja čia tokia situacija, kad iš kelių eilučių čato neis visko suprasti ar įrodyti, taigi jau informavau Roką apie tai ir jis patikino, kad serverio logai visada yra tikrinami dėl tokių situacijų, Pateiksiu apytikslį laiką, kuriuo remiantis lengvai surasit mūsų visą chatą ir pamatysit patys viską. 

Bendras laikas nuo 18:00 - 19:00 ir poto jį pasodino į jail'ą, kitą dalį čato rasit nuo 19:30 - 20:30  šituose dviejuose laikotarpiuose tikrindami logus rasit visus mano susirašinėjimus su juo. Taipat antrame laikotarpyje rasit ir susirašinėjimus tarp Rokas_Probl ir Green_Sts, jų čatas irgi pravers kaip įrodymas manau, nes kiek žinau šitas veikėjas labai daug jam rašinėjo poto ir daug ką prisipažino kai į giedras pradėjo sysiot :D 

Žinoma, kad šiek tiek įrodymų yra ir iš mano pusės, kad pinigai buvo duoti ir truputis čato, kad kažkiek suprastumėt situacija. Kai susirasit serverio loguose visą mūsų sms'inimą ir kitą čatą, bus viskas aišku ir sulauksim teisingumo pagaliau :D

975aeeccfd9f8f0dc35c7cedf7b15b4b790.png

647438934584d33ec43b381dce71e9b0885.png

398ecd56409069ae437bab60e7d7feb3822.png

5a17ddceeb17f5573b2037cd1f407304797.png

0c38de623cb4a3f89e1277c18c8984b5775.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pagal viską, matau, kad pats esi kaltas šiuo atveju, man buvo kartą tas pats kitame projekte, kur irgi ten sakė prasiųs kreditų ir, kad aš paskolinčiau paskyrą, na ir tada aš likau ant ledo, bet gerai, kad tada aš buvau susikūręs kitą acc tame projekte, na ir jam dėjo baną, ant mano acc. [Tuo metu jis lošė per mano acc.], aišku, aš atsibaninau ir iš karto pakeičiau slaptažodį. Na brolau, čia yra pamoka, kad niekada nepasitikėk kitais žmonėmis, kur esi neįsitikinęs visiškai, kad ten tikrai jis.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kaip patikryti? 1, Paklausk koks tas buvo projektas?, 2. Paklausk tą ką žino tas draugas tikrasis, kur lošė tame projekte su tavimi, bet tik tą ką labiausiai tapusavį žinot, o kiti nežino. Ir viskas jeigu atitiks, tada tikrai jis turi būti.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Bereikalo ėjau į jo gaują, Ink_Weed sakiau jog Rokas_Probl apgavikas, ir jam vistiek *cenzūra*j tai va gerai , kad bent šaibas atgavai. Neduok šaibu be pilnų įrodymu jog ten jo accountas :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
5 valandas prieš , Frankis_Hot. rašė:

Bereikalo ėjau į jo gaują, Ink_Weed sakiau jog Rokas_Probl apgavikas, ir jam vistiek *cenzūra*j tai va gerai , kad bent šaibas atgavai. Neduok šaibu be pilnų įrodymu jog ten jo accountas :)

Jau palikau, beabėjo, jis yra paskutinis du*as, bandė mane apgauti. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.