Mantas 4.103 Parašė Balandis 3, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kevin_Conster • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Hp.cs + pro aim tiesiai tariant naudoja cleo čiuvelis. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=9dmGHdcg47w&feature=youtu.be - Vienas video , kad veikėjas naudoja hp.cs , kaip visi žinom Deagle dmg yra 47 , o video matosi , kad aš jam padariau tik 26 . Busted Keliamas dar vienas video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Costner 49 Parašė Balandis 3, 2015 Jokiu čytu nenaudoju nei HP nei pro aim, kelk video graičiau, užbaninai manę nes tau 4d administratorius ir nenorėjai kad aš laimėčiau DM eventą, manę užbaninai ir atidaviai savo draugeliui šaibas. KOKS HP.CS kad tu iš SHOTGUN šaudai, įvairiai nuima HP, o aimo nenaudoju žmogau ..... Graudus Pataikiau iš 5 kartu 3.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Style 8 Parašė Balandis 3, 2015 ? Būtent ką tas video parodo ? kaip šaudo ir viskas.. Aš ir moku taikliai šaudyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Balandis 3, 2015 Anketa netvarkinga. Kevin_Costner 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose