Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Įvairūs pasiūlymai - SVARBU - [0.1.8.1]

Kendra_Lust

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kendra_Lust

Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Visų pirma, sveiki. Esu šiame serveryje naujokė, matau didelį potencialą, tačiau kartu ir keletą neigiamų dalykų. Taigi, pirmasis mano pasiūlymas, sumažinti administratorių skaičių, arba kitaip modifikuoti šių statusą, kadangi yra galimybė nusipirkti administratoriaus laipsnį už pinigus, daug žaidėjų jį nusiperka, o naujokams, ir kitiems žaidėjams jei reikia pagalbos, naudojant komandą /padmins neįmanoma kartais sulaukti jokio atsakymo, arba jei sulaukiamas atsakymas, šis yra nekompetetingas, pavyzdžiui, 18:00 valandą kai jau 100 virš žmonių serveryje, žiūriu, kad yra 20-25 administratoriai prisijungę, šių paklausus klausimo vieno kito, atsakymo arba nėra, arba po ilgo laiko kas atsako trumpai, pasako, kad nežino, ir panašiai, kompetencijos nėra, tai kam tau tada tas administratoriaus galios. Padarykite, kad būtų moderatorius, arba ne vietoj administratoriaus nuperkamo, kad būtų SUPER VIP, tai būtų ir VIP ir SUPER VIP, ir abu statusai kažkuo skirtųsi, Jums nuspręsti, tačiau panaikinti galimybę, kad šie žaidėjai galėtų turėti administratoriaus svarbių galių. 

Kitas dalykas, tai taisyklių trūksta serveryje, ir griežtumo. Matau, kad serverio tikslas - reali gyvenimo simuliacija, tačiau dažnai jaučiuosi lyg čia būtų paprastas eilinis serveris, nes pavyzdžiui šiandien, prisijungiu, ir mane iš niekur nieko daužyti pradeda, šaudyti, žiūriu vienas trepsi ant automobilio, šis dega, žodžiu, košmaras, nėra tvarkos, žaidėjai žudo ir daužosi be priežasties, manau, kad turėtų būti taisyklė, draudžianti kenkti, daužyti ir dar kitaip be priežasties, kad bent jau būtų už ką, būtų koks nors pranešimas. 

Dar vienas dalykas. Pamenu žaidžiau įvairiuose serveriuose daug metų atgal, jie buvo labai populiarūs, sėkmingi tuo, kad buvo naudojama /me komanda. Iš esmės, žaidimas tampa ĮDOMESNIS, realesnis ir visaip kitaip įtraukiantis labiau. Naudojama /me komanda būdavo šitaip: Žmogus prieš šaudant kitą su ginklu, turėdavo parašyti: /me išsitraukia ginklą iš po liemenės (ir tuomet tik šaudydavo) arba /me užtaiso ginklą (ir visaip). Kitas pavyzdys, policininkas sustabdo tave, ir sako, parodykite dokumentus, tuomet žaidėjas /me išsitraukia pasą iš piniginės ir suteikia šį pareigūnui (ir tuomet pareigūnas gali komandomis patikrinti duomenis žaidėjo, t.t.) Esmė ta, kad realu būna, ir smagu žaisti, nebūna be priežasties jokių nesąmonių, kad tave nužudys kas, susprogdins, ar pakenks. ĮSIVAIZDUOKITE, daug keliavote, turite pilną gyvybę, ir iš už kampo kažkas tiesiog nušovė Jus, be priežasties, kadangi tai realaus gyvenimo simuliacija, po mirties nieko gi nepamenate, ir negalite keršyti tiesiog taip, taigi naudojant /me komandą, žaidėjas turėtų išsitraukti ginklą, turėtų padaryti /me išsitraukią *cenzūra*oletą iš už nugaros (ir tik tada atlikti veiksmą) turėtumėte galimybę apsidaryti, kadangi suprastumėte situaciją realiai, o ne random tiesiog. Net mechanikas, kai šį išsikvieti, su šia komanda, galėtų irgi realiai atlikti darbą, manau būtų ir pačiam įdomu, pavyzdžiui /me atidaro kapotą ir užsuka varžtą; /me pakeičia automobilio priekinį stiklą; 

KITAIP SAKANT, ar Jūs žaidžiate čia tiesiog, kad pasikelti kuo greičiau EXP? Ar norite kuo greičiau uždirbti pinigų? Ar norisi realios patirties? Realesnio jausmo, kad tikrai atliekate šį darbą, veiksmus? Būtent tokia komanda būtų super, leistų įsijausti į rolę, o ne tiesiog suspaudinėti mygtukus, ir vėl važiuoti kitur.. (NEGI TAIP ĮDOMU..?)

Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Viskuo, būtų įdomiau, patraukliau, būtų tikroviškiau, būtų labiau unikalus serveris. Esu šiame serveryje naujokė, praleidau jau 6 valandas, turiu 2000 XP, tačiau dėl šių priežasčių, tiesiog dingsta noras žaisti, norisi išjungti ir tiek, nes kartais dingsta tas realumo jausmas, kai ignoruoja administratoriai už pinigus, kai neatsako, kai atsako nekompetetingai, kai be priežasties žudo, šaudosi, kai nespėji tiesiog sureaguoti, kai žaidi nedaug laiko ir tave nužudo, atvažiuoji vėl dirbti, vėl nužudo, lyg žinotų tave, nors tu jau esi miręs, ir ta prasme, jei žudo nuolat, daro nesąmonės, kur griežtumas, policininkai ko nesureaguoja greitai, ir iš esmės, nelogiškų daug dalykų taip. IR ŽINOTE KAS SVARBIAUSIA? Man kaip naujokei, dingsta patrauklumas, norisi žaisti toliau, norisi, kad serveris TOBULĖTŲ, būtų sėkmingas, pritrauktų daugiau žaidėjų, kad tokie kaip AŠ, KURIE TIK ATĖJO, būtent taip ir stengtųsi kažką dėl serverio padaryti, kažką pakeisti, pasakyti NUOŠIRDŽIĄ NUOMONĘ. 

Taip, tai yra ŽAIDIMAS, taip, žmonės užsiėmė, tačiau tai yra PROJEKTAS, tai nuostabi idėja, paklausykite ir naujų žaidėjų kaip aš, kažką dėl to darykite, sureaguokite, suprantu, kad visi žmonės, kiekvienas turi savo ir tikrą realų gyvenimą ir darbus, aš irgi, ir studijuoju, ir universitete esu, tačiau ir laiko rando sureaguoti, kažką dėl to padaryti, kad klestėtų žaidimas. TURIU ir kitų daug idėjų, tačiau jos su laiku, jei bus sureaguojama pirma į šitą postą, šias idėjas, kadangi man, kaip žaidėjui, tai SVARBU, ir tai RŪPI.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Užteks.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Laba, idėjos nėra kažkokios įspudingos tad *cenzūra*art sakau - Prieš.

/me komandos naudojamos RP serveriuose jai idiegtu šia komanda tai turėtu serveri labai pertvarkyti.

Administratoriai už pinigus - tai serveriui neša dideli pelna, reikia rasti išeiti abiejoms pusėms.

Jai žaidėjas turi VIP/ADMIN privilegija ir tave tranko tai su įrodymais gali rašyti jam papeikima.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
4 hours ago, Nico_Rosberg said:

Laba, idėjos nėra kažkokios įspudingos tad *cenzūra*art sakau - Prieš.

/me komandos naudojamos RP serveriuose jai idiegtu šia komanda tai turėtu serveri labai pertvarkyti.

Administratoriai už pinigus - tai serveriui neša dideli pelna, reikia rasti išeiti abiejoms pusėms.

Jai žaidėjas turi VIP/ADMIN privilegija ir tave tranko tai su įrodymais gali rašyti jam papeikima.

Jos ir ne turi būti įspūdingos, o realistiškos, komfortabilios žaidėjams.

Dėl /me komandos įdiegimo, jei reiktų pertvarkyti būtų verta, kai daromi pokyčiai, kai pertvarkomi dalykai, pati sistema, reikalauja pastangų, o ne, kad tiesiog pirštu suspragsės ir bus padaryta.

Žmonės gali nešti pelno serveriui ir kitais būdais, ne tik perkant administratoriaus laipsnį, kurį vėliau beprasmiškai nenaudingai išnaudoja, ir elgiasi nekompetetingai, ir atitolina naujus žaidėjus, kadangi šie atėję ne visada sulaukia tinkamos pagalbos. 

Be to, aš esu naujokė, ir pasakiau kaip yra iš mano perspektyvos, ką aš manau, ir tikėtina, ką mano daug kitų naujų žaidėjų kurie atvyksta iš kitų serverių, arba tiesiog yra nauji šiame žaidime. Yra toks dalykas, jei serveris nori būti populiaresnis, turėti daugiau žaidėjų, o ir pelno didesnio kartu su jais, reiktų stengtis dėl visų gerovės, o ne tiesiog palikti viską kaip yra. Pokyčiai yra būtini visur, dėl gėrovės. 

Peace. 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visų pirma nemanau, jog gera idėja RP sieti su GRP. Nori real žaidimo? Tiesiog eini į RP serverius ir žaidi. O kalbant apie piknaudžiavimą privilegijomis tai tokie veikėjai būna nubausti, tiesiog reikia apie tai pranešti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
5 hours ago, Ema_And said:

Visų pirma nemanau, jog gera idėja RP sieti su GRP. Nori real žaidimo? Tiesiog eini į RP serverius ir žaidi. O kalbant apie piknaudžiavimą privilegijomis tai tokie veikėjai būna nubausti, tiesiog reikia apie tai pranešti.

Sorry for my ignorance, tačiau nežinau ką reiškia RP ir GRP. Ką žinau, tai kad serverio aprašyme rašo, kad čia yra Real-Life (RP) serveris (plius kiti kiek mačiau šį apibūdina taip) - "Žaidimas paremtas realiu gyvenimu su tikslu sukurti savo istoriją".  

O dėl veikėjų, atitinkamai ir yra pranešami kitose skiltyse, tačiau bendrai rašau, ką siūlau su tokiais daryti, kadangi administratorių daugiau negu 20 būna prisijungusių, o naudos beveik nėra naujokams. Tačiau žinoma, kiekvienam savaip, kitiems gal net jų ir nereikia, tos pagalbos ir t.t. todėl ir kalba tik apie piktnaudžiavimą privilegijomis, nors apie ką kalba eina, kad pagalba nekompetentinga, oh well. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

/me komanda nera butina cia, nebent del smagumo kartais - kodel ne? Nemanau, kad reikia daug kodu idet ta /me komanda, galbut kai kurie zaidejai savoj hebroj susirinke ta komanda ir panaudotu, pastumt dura ar siaip praleist laika. Del adminu, tai reiktu sugrieztint ju taisykles, sumazint galimybes ir apribot ju galimus veiksmus, nes, adminas gaujoje, tiesiai sviesiai pasakysiu - *cenzūra*. Kaip gali gaujoj vykti veiksmas kai adminas gali naudot komandas ir sugetint korishus i vieta? Jei adminas dalyvauja gauju veiksme, turetu buti tam skirta komanda, kad admino privilegijas nusiimt, ir tada dalyvaut veiksme. O jei adminas dalyvauja veiksme nenusiemes admin privilegiju - ispejimas jam. Taip pat reiktu rinkti administratorius, kurie turetu kazkokia atsakomybe ir funkcija serveryje. Dabar doneiteriai nusiperka adminus vien tam, kad gautu naudos sau, o is ju pagalbos sulaukt yra neimanoma. Jei tie pirktinukai butu pakeisti i moderatorius, ir atsirastu admin priziuretojas, kuris rinktu adminus, butu bent jau triskart didesne tvarka serveryje, ko pasekoj galbut ir zaideju padaugetu? O.o Ir dar, adminams turetu buti draudziama daryt dm miesteliuose ir getintis betkur, kai juos gaudo mentai, taip tai nesazininga :D vapse, jei adminas nori pakvailiot, turi kuriam laikui nusiimt visas admin privilegijas ir tada durniuot. Galetu buti tam skirta kokia komanda, kaip pvz /nadmin (nusiimti admin) ar /adminp (admin privilegijos (HUD lentele) )

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.