Aurimas_Mar 4 Parašė Liepa 10, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aurimas_Mar • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki visi skaitantys. Nusprendžiau parašyti pasiūlymą gaujoms. Mano pasiūlymas būtų toks, kad sugrąžintų senąsias gaujas, tik galima būtų padaryti keturias gaujas ir daugiau sandėlių. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mano pasiūlymas serveriui naudingas tuo, kad būtų daug įdomiau žaisti, nei su dabar esančia gaujų sistema. Atsirastų daugiau veiklos policininkams. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Rytis_Real 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
S'Y 41 Parašė Liepa 10, 2017 galvoji po padaryto update viska sugrazins atgal? Žydas ♛ 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas_Mar 4 Parašė Liepa 10, 2017 2 valandas prieš , Snowito Yolo rašė: galvoji po padaryto update viska sugrazins atgal? Gal ir ne, bet praeita gaujų sistema buvo geresnė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzeris_Nezinau 368 Parašė Liepa 10, 2017 na gal ir buciau uz,bet kolkas ir gera sita kol neatsibodo. Dar per anksti ja butu keisti/salinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Liepa 10, 2017 Esu tikrai už , jau senai galvoje yra ši mintis , jog sukurti forume tema bei sužinoti jų nuomonę norus dėl senos sistemos , bet kadangi dar nelabai senai įdėjo šią naują sistema todėl jos nekeis , bet manau po vasaros reikės tikrai siulyt Rokui,jog kažką darytų, nes ši sistema yra nuobodi , dažniausiai nebūna veiksmo ir t.t 21 Hooni 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Liepa 10, 2017 Jeigu gražintu seną sistemą butu motyvaciją kadangi Nortenos bei Surenos lyderis buvo kaip postas panašiai kaip direktorius tik gaujų srityje , ten buvo visalaikinis veiksmas tai prieš teisėsauga tai prieš gaujas , niekada nebūdavo veiksmo trukumu , o dabar reikia gaut oficialuma kad galimą kovot prieš teisėsauga , gaujų bazių kiek girdėjau kiek ten 9 ? išvis gaujų tik trys , zonose per stogus užsilipk ir beveik nenušausi , kai buvo vienas sandelis buvo daug geriau kadangi niekur tu nebūtum aukštai užsilipęs ir visi šaudytusi apačioje , bėgimas nuo mentų ir t.t . UŽ Goffredo_Luciano Nedaz Nedaz Jeremy_Malboro 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Goffredo_Luciano 124 Parašė Liepa 11, 2017 Tikrai esu už šią idėją, bet manau kol dar kitiem neatsibodo nauja sistema, tegul dar palieka.. c: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tankistas Benas 151 Parašė Liepa 11, 2017 On 2017-07-10 at 21:36, Saras_Gurry rašė: Jeigu gražintu seną sistemą butu motyvaciją kadangi Nortenos bei Surenos lyderis buvo kaip postas panašiai kaip direktorius tik gaujų srityje , ten buvo visalaikinis veiksmas tai prieš teisėsauga tai prieš gaujas , niekada nebūdavo veiksmo trukumu , o dabar reikia gaut oficialuma kad galimą kovot prieš teisėsauga , gaujų bazių kiek girdėjau kiek ten 9 ? išvis gaujų tik trys , zonose per stogus užsilipk ir beveik nenušausi , kai buvo vienas sandelis buvo daug geriau kadangi niekur tu nebūtum aukštai užsilipęs ir visi šaudytusi apačioje , bėgimas nuo mentų ir t.t . UŽ Pritariu tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Rugpjūtis 25, 2017 Iš naujos gaujos sistemos į sena? Koks čia atnaujinimas durdomas kažkoks nebent susigrąžint sena gaujų sistema bet, kažką reiktu tobulinti. už/prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guest Louis_Attanasio Parašė Rugpjūtis 25, 2017 aš už, ši sistema tragiška. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose