Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Aurimas_Mar

Neaktyvus

  • 53

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.608 profilio peržiūros
  1. Kodėl man niekas sultan neparduoda?

    1. Rodyti senesnius komentarus  5 komentarai
    2. Lauris_Drift

      Lauris_Drift

      nu tavęs, nes tu čia komentuoji, dėl to ir nesuprantu ko tu čia komentuoji

  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aurimas_Mar 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t) Sultan arba elegy su tune. Geriau būtų, kad su spoileriu. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Dėl kainos tai noriu kad sutilptume iki 300k 4. Papildoma informacija: Labas vakaras.
  3. Aš tikrai UŽ, nes kai keli žmonės prikulia reikiamą grūdų kiekį, jie turi ilgai laukti, nes į tą kalniuką sunku užvažiuoti, tai tam žmogui sunku išpilti grūdus ir reikia ilgai laukti kitiems.
  4. Gal ir ne, bet praeita gaujų sistema buvo geresnė
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aurimas_Mar • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki visi skaitantys. Nusprendžiau parašyti pasiūlymą gaujoms. Mano pasiūlymas būtų toks, kad sugrąžintų senąsias gaujas, tik galima būtų padaryti keturias gaujas ir daugiau sandėlių. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mano pasiūlymas serveriui naudingas tuo, kad būtų daug įdomiau žaisti, nei su dabar esančia gaujų sistema. Atsirastų daugiau veiklos policininkams. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Aurimas_Mar 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Juozas_Rusys 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Aurimas_Mar 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Badis_Meile 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Aurimas_Mar 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Juozas_Rusys 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.