Nedas_Alex 23 Parašė Liepa 18, 2017 [GFX]Sveiki čia kelsiu visus savo grafikos darbelius. Spoiler Atnaujinta - 2017,07,18 - 22:31 Atnaujinta - 2017.07.20 - 23:05 Haku_Rinha Gordon_Hells Tom Panzer 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Liepa 18, 2017 Sveikas, nežinau kaip kitiems, bet man tavo darbų nerodo, pabandyk gal kelt į imgur,part. Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedas_Alex 23 Parašė Liepa 18, 2017 11 minutes ago, One_Love said: Sveikas, nežinau kaip kitiems, bet man tavo darbų nerodo, pabandyk gal kelt į imgur,part. Jau visos bėdos ištaisytos ir paruošta vertinti. Haku_Rinha 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Liepa 18, 2017 Just now, Nedas_Alex said: Jau visos bėdos ištaisytos ir paruošta vertinti. Taip, mačiau, gražūs darbai, kadangi pats tokių turbūt nepadaryčiau, bet rodos jie jau kažkur matyti buvo. Darbai gražūs iš mano pusės būtų tiek sėkmės kituose, jei jie tavo Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Hells 14 Parašė Liepa 18, 2017 Labai šaunūs Nedai,pasistengtą padaryti ne atmestinai šaunolis taip ir toliau tobulėk seniuk (: Spaudžiu patinką Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedas_Alex 23 Parašė Liepa 18, 2017 32 minutes ago, Gordon_Hells said: Labai šaunūs Nedai,pasistengtą padaryti ne atmestinai šaunolis taip ir toliau tobulėk seniuk (: Spaudžiu patinką Dėkui už gerus žodžius nors esu naujokas šitame projekte, bet sulaukiau daug inicityvos. Haku_Rinha 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haku_Rinha 546 Parašė Liepa 18, 2017 Labai gražūs parašai, paspausiu žalią ! Būtų labai malonu gauti kažką panašaus avataro tipu su mano vardu ^^ Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
EndrewStiller' 11 Parašė Liepa 18, 2017 Labai gražūs sakyčiau, gal ir man parašiuką susuktum kokį? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Richard`Orion 11 Parašė Liepa 20, 2017 Labai gražūs, o ypač patiko antrasis darbelis. Išties šaunu, kad yra suprantančių grafiką žmonių šiame projekte. Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rebeka 670 Parašė Liepa 21, 2017 Pra'check'inau kitų darbus, tai tavo vieni iš verčiausių dėmesio, šaunuolis! Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack Hover 14 Parašė Liepa 23, 2017 geri darbai, photoshop master kmr. Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miss_Glory 3 Parašė Liepa 24, 2017 Gražūs darbai, o ypač akyse įstrigo ketvirtasis darbas. Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Liepa 29, 2017 Gal ir gražu, bet parašai man kažkaip per daug prikimšti, gal tiesiog ne mano skoniui, o forumo rangų tekstas galėtų būti kažkiek ryškesnis Nedas_Alex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose