Criss 3 Parašė Liepa 18, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: John_Cerry • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki visi skaitantys šį pasiūlymą. Aš siūlau padaryti daugiau skin slotų, dabar yra tik 5, o jeigu prie jų pridėtų dar 5 tada būtų įdomiau žaisti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas būtų naudingas tuo, kad kiekvienas serverio žaidėjas galėtų įsigyti bent 10 skirtingų aprangų. Nes jeigu žmogus turi 5 aprangas ir jam jos atsibodo, bet niekas neperka jis turi atidaryti skin dėžę arba pirkti iš žmonių skinus, tai jis turi pakeisti naują į tą skiną kuris jam atsibodo. Bet jeigu žmogaus visi skinai reti (raudoni), bet jį domina ne retas (pilkas), tai žmogui keisti pilką į raudoną nėra logiška. Nu laukiu jūsų Teigiamų bei Neigiamų komentarų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Rob_Winston 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedis_Crop 11 Parašė Liepa 18, 2017 Sveikas, su tavo pasiūlymu sutikčiau, bet manau ji galetų dar patobulint. Mano nuomone norint įgyvendint tokią naujovę reiktų už kiekvieną (iš tų 5 slotų) slotą susimoket po vienkartinį mokestį Aš UŽ. Tomukas Tomas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Angry 6 Parašė Liepa 19, 2017 Aš sutinku su tavo nuomonę, nes kiekvienam žaidėjui kuris turi 5/5 skin slotų visada norisi daugiau skinų, ir tarkim būtų gailą prarasti orandžinį/raudoną/violetinį skiną. Vien todėl, kad nori kokio pilko Homeless. Pilnai sutinku! Patobulinimas: Reikėtų padaryti taip, 100 kreditų ir gauna žaidejas slotą. (Tas pats kaip ir mašinos slotas.) Tomukas Tomas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rob_Winston 23 Parašė Liepa 20, 2017 Aš UŽ,bet galėtu padaryti tiek /persirengti 10 slotų ir dar galėtu name laikyti savo drabužius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedaz Nedaz 665 Parašė Liepa 25, 2017 UŽ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Rozatto 17 Parašė Liepa 25, 2017 Aš būčiau už šitą pasiųlymą, jeigu kiekvienas papildomas skin slotas kainuotų po 100 kreditų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose