Domas_Onex 47 Parašė Balandis 10, 2015 Sveiki visi. Tad šiandien neturėjau kas veikti tai sugalvojau sukurti Stunt Montage. Nesmerkit labai, tai mano pirmas video. :| MisterJames Tyy_Pitt Misha_Morozov 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 10, 2015 Iškart spėju, jog montavai video su Movie Maker'iu Na, bet kaip pirmam video, tinka ir ši programa Šaunūs stuntai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Paco 8 Parašė Balandis 10, 2015 Iškart spėju, jog montavai video su Movie Maker'iu Na, bet kaip pirmam video, tinka ir ši programa Šaunūs stuntai! Vegasas čia. Bet stuntai tai tikrai šaunūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Onex 47 Parašė Balandis 10, 2015 Iškart spėju, jog montavai video su Movie Maker'iu Na, bet kaip pirmam video, tinka ir ši programa Šaunūs stuntai! ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Balandis 11, 2015 Mldc. Aš maniau pažįstu savo broli. Bet pasirodo ne.. Kad ant stunt prasikalęs esi žinojau, bet , kad video sukt sugebi, ir kažką įrodyt nesitikėjau. Mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 11, 2015 reikėjo išjungt laiką , data ieškomuka ir kt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mickjakers 4 Parašė Balandis 11, 2015 Iš tikro labai patiko stunai, tikrai nesustok ir kurk toliau tokius vaizdelius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Balandis 11, 2015 Neblogai, tik kad būtų įdomų žiūrėt, reik sunkesnių stuntų, kur tikrai reik paplušėt, nes dabar čia - sekundės darbas, pats buvau ir esu stunteris, tai žinau, kur sunku kur ne Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Balandis 11, 2015 Nesmerkit. Gi sakė - pirmas video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Balandis 11, 2015 Stuntas toks gražus paprastas lengvas kaip skant Na ateityje sunkesnių vietų ieškok Sekmės. P.s Gvidai duok skp savo. numesk į pm Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Anishwilli 8 Parašė Balandis 11, 2015 Movie maker, kas patiko tai muziką, numesk pavadinimą, o kur tobulėt tai yra, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Balandis 11, 2015 Seni aš su movie maker dar netokius sukuriu. Ir p.s. pas mus ne xp windows. Ir rimtai nebestūmkit. Pirmas video. Pirmą syk darė. Koks skirtumas su kuo darė. Svarbu, kas tame video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Anishwilli 8 Parašė Balandis 11, 2015 Seni aš su movie maker dar netokius sukuriu. Ir p.s. pas mus ne xp windows. Ir rimtai nebestūmkit. Pirmas video. Pirmą syk darė. Koks skirtumas su kuo darė. Svarbu, kas tame video. Nieko blogo nesakau, su video kurimu svarbu noras, laikas bei kantrybė su editinimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Onex 47 Parašė Balandis 11, 2015 Movie maker, kas patiko tai muziką, numesk pavadinimą, o kur tobulėt tai yra, sėkmės. She - Atomic Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Balandis 11, 2015 Ką tik su Colin_Sarkys nufilmavom stuntus Laukit video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tyy_Pitt 14 Parašė Balandis 11, 2015 Geras, bei įdomus video. +Like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Balandis 11, 2015 Svarbiausia kad miesteliuose daug filmuota! Like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Balandis 11, 2015 Gerai tėvai mąstai . Jau paderinau su žmonėmis savais. Kitas kiek geresnis bus video manau. ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Balandis 12, 2015 Stuntai nėra įspudingi , bet vis tiek sužinojau daugiau stuntų kaimeliuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Onex 47 Parašė Balandis 12, 2015 Štai atėjo ir antroji dalis http://greenside.lt/index.php?/topic/5243-greensidelt-nrg-500-stunt-montage-part-2/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose