Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 24, 2015 Eee iš mžk būsi? Malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Eee iš mžk būsi? Malonu Dėja, bet ne. Esu iš vilniaus. Malonu man taip pat. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas, malonu susipažinti bei sekmės tau Sveikas. Malonu man taip pat. Sėkmės ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Ir tu čia atėjai VIsi čia renkas Sekmės projekte, bei gyvenime Taip atėjau. Taip daug kas čia renkasi. Sėkmės ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas taxiste jei pameni mane Jei taip tai pabendrausim tikrai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas taxiste jei pameni mane Jei taip tai pabendrausim tikrai Sveikas, kurgi pamiršiu. Pabendrausim aišku Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas Robertai, kaip buvai 1 klasėje atrodei kaip burundukas atliapausis, na o dabar, jau grynas vyras! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Thomas_Matthew 0 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas Škacai, sėkmės šiame projekte, bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas Robertai, kaip buvai 1 klasėje atrodei kaip burundukas atliapausis, na o dabar, jau grynas vyras! Sveikas. Aha toks tikrai buvau. Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 Sveikas Škacai, sėkmės šiame projekte, bei gyvenime. Sveikas, sėkmės tau irgi, bei labai malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 24, 2015 o seni šimtas laikų ant foto,sv sn karoč Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 24, 2015 o seni šimtas laikų ant foto,sv sn karoč Aha man gerai Sveikas seni Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas, malonu susipažinti sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas Skacai,sėkmės tau šiame projekte manau daug kuo pasieksi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Zdarowa Skacai, jau pažystami biški, nuo Sebo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas,malonu susipažinti su tavimi,bei linkiu tau sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Benjaminas 20 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas Skacai, atsimenu tave iš kito projekto, sėkmės, o kad penkiolika, tai faktas, kad tikras vyras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas, sėkmės tau šiame žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jokūbas_Kelionim 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas,malonu su tavimi susipažinti,bei sėkmės tau gyvenime.Matau iš ryžo serverio čia pusė žmonių subėgo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Junior_Elliz 0 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas Škacai, malonu ! Sėkmės žaidime, bei realiame gyvenime ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukusus_Hitman 0 Parašė Balandis 12, 2015 Na kagi aišku mes nesusipažinom per tą laikotarpį bet dar susipažinsim manau sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose