Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Istorija Apie Rytis_Bit

Rytis'Bit

Rekomenduojamas pranešimas

 

8563907438367b97645bc12b190c491d244.png

 

Istorijos pradžia Nr. 1

--------------------------------------------------------------

Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar  tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus    , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti  ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius  , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įrašė tėvams buvo sunku mane nuvaryti nuo kompiuterio  , bet kartais pavykdavo .Taip prasidėjo mano "nolife" era  ir kaip sakoma jeigu gerai praleidai laiką , tada nesigailėk , kad buvai prie kompiuterio .

 

Mano Sa-mp pradžios istorija Nr. 2

--------------------------------------------------------------

Taigi mano žaidimo istorija prasidėjo viename serveryje , kuris dabar yra tikrai populiarus  . Ten tikrai man patiko kaimelių gyvenimas vardas buvo tikrai mano neįspūdingas Rytis_Hilkis. Pirmas mano darbas buvo fūristai , jis labai patiko , nes mano svajonė buvo būti vairuotoju , tai galėjau patirti ir šiame serveryje . Galima sakyti buvau tikras "Donateris" , kiekvieną savaitę išleisdavau tikrai  nemažai pinigų , nes buvau tikrai nedidelio amžiaus ir nesupratau , ką aš darau. Pirkdavau admin/vip ir visus kitus pribambasus.Toliau žingsniuojant  po mano sa-mp istorija , pasikeičiau Vardą_Pavardę į Jon_Stefansson . Su šiuo nauju vartotuoju pradėjau naują etapą , nes supratau , kaip eiti į kitus darbus per anketas , pildyti į direktorius ir taip toliau . Nes iš pradžių nežinojau , kas tas FORUMAS , todėl pasitenkindavau darbasi be  pakvietimo. Toliau galima sakyti  buvau pradėjęs rimtai ieškoti čyterių ir juos blokuoti , pildydavau anketas ir taip toliau . Buvau pasidaręs tikras užblokavimo erelis. Todėl manęs daug kas nemėgo ir nusprendžiau padaryti pertrauką sa-mp , nes tikrai ilgai žaidžiau be sustojimo gal  vienerius metus su dviem mėnesiais.

 

Valdžios troškimo istorija Nr. 3

--------------------------------------------------------------

Kaip matote istorija mano dar nesibaigė , todėl grįžau po trijų ar keturių mėnesių pertraukos į vieną serverį , kuriame visas veiksmas vykdavo San fierro mieste . Tikrai įdomiai leisdavom laiką mafijose grobdavom ir visą kitą Š darydavom su šiuo nusikalstamu  darbu . Toliau nusprendžiau išbandyti save Direktorio  pareigose , todėl užpildžiau į SWAT direktorių ir juo išbuvau du mėnesius . Tikrai labai šauniai leidom laiką gaudėm nusikaltėlius ir visą kitą darbą su teisėsauga. Tai buvo tikrai nuostabiai praleistas dviejų mėnesių laikas.Toliau bandžiau siekti ir aukščiau , bet nesėkmingai pildžiau į prižiūrėtojus , bet jais netapdavau , nes būdamas 14-15 metų tikrai nebuvau rašytojas  ir savininkams nepatikdavo ką aš rašau ir panašiai. Bet vieną kartą man nusišypsojo  laimė , gal savininkai iš gailesčio , o gal pagaliau užpildžiau pakankamai gerą anketą todėl tapau emigracijos prižiūrėtoju . Serveryje nebuvo labai daug žaidėjų , todėl ir darbo daug neturėjau . Taigi prasidėjo mano direktoriavimo ir prižiūrėtojo pareigų gavimo era.Bet po kiek laiko man atsibodo Sa-mp todėl , nusprendžiau paveikti kažką kitą .

 

Sa-mp pertraukos istorija Nr. 4

--------------------------------------------------------------

Kas buvo tas kažkas kita ? taigi pradėjau bendrauti su Vitalikas_Slim , su juo bendravom tikrai ilgą laiką ir nusprendėm , kodėl gi nesukūrus savo projekto . Pradėjom kurti projektą man jis paskyrė būti atsakingu už forumą ir už architektų darbus , todėl tikrai turėjom ką veikti . Serverį darėme tikrai gan ilgai , bet teko ne vieną kartą nusivilti , nes skriptinant iškildavo didelės  problemos , kol ištaisydavome praeidavo ilgas laiko tarpas , todėl nusprendėme nutraukti savo darbus .Ir tada susipažinau su Aivaru.

 

Rimto žaidimo pradžios istorija Nr. 5

--------------------------------------------------------------

Taigi pradėjau žaisti vėl iš naujo Sa-mp , bet jau tikrai rimtai siekiau pareigų  pas Aivarą serveryje , todėl tapau , ban/unban prižiūrėtojas ir emigracijos . Manau man sekėsi tikrai neblogai , bet aš norėjau veiksmo , todėl pirmą kartą užpildžiau į gaujos vado postą GroveStreet. Ir tapau , tai prasidėjo mano pirmieji žingsniai gaujų vadovavimo reikaluose. Laikas buvo tikrai nuostabus kariaudavau prieš kitą gaują Rifa , kurios vadas buvo Beat_Legrand . Su juo kariaudavom ir kariaudavom , kol Aivaras neuždarė serverio , todėl labai nusiminiau . Bet po kelių mėnesių ar pusės metų tiksliai nebe atsimenu , Aivaras nusprendė vėl paleisti tą patį serverį , bet jau panaujintą . Buvau manau gavęs reputaciją iš Aivaro , todėl gavau DPI tai buvo mano pirma Direktorių prižiūrėtojo kėdė. Rinkau direktorius ir man tai patiko ,daug ką sužinojau naujo skaitant jų anketas ar kaip rengia treniruotes . Aišku buvo nuansų , kur aš duodavau draugui direktorių , bet aš jais pasitikėdavau , todėl  jie manęs ir nenuvylė.Bet  Aivaras nusprendė parduoti projektą , todėl galvoju kodėl man ten žaisti , jeigu jo Aivaro nebebus , todėl irgi pasitraukiau iš projekto . Toliau draugas paklausė ar nori ateiti į LV miestelio serverį , pagalvojau kodėl gi ne. Tikrai ilgai neužsibuvau , nes Draugas gavo Fūristų direktorių ir pasiūlė man pavaduotoją . Aš sutikau ir abudu išbuvom vieną mėnesį fūristų valdžioje , nes buvo priešų , kurie norėjo direktoriaus todėl kabinėjosi prie be kokių mūsų nusižengimų . Todėl mums tai nepatiko ir nusprendėm palikti postą ir man jau buvo tikrai atsibodęs sa-mp ir užbaigiau žaidimą ta gaida.

Paskutinis grįžimas į Sa-mp pasaulį Nr. 6

--------------------------------------------------------------

Jau galvojau niekada nebegrįšiu į sa-mp žaidimo pasaulį , bet vieną dieną pamačiau Aivaro skype online , galvoju , kodėl gi neparašius jam . Parašiau ir sužinojau kad jis kurią serverį. Po kelių savaičių vėl parašiau jam , nes jis ieškojo meperio nes tai pamačiau per supergames , todėl paklausiau ar radai jis pasakė taip. Bet po kiek laiko zyzimo jis man pasakė kas tas meperis . Tai buvo Rokas kitaip Mafijos_Tėvas  mano akys išsprogo , mintyse sukosi klausimas Aivarouis 16 metų , o Rokui 21 kaip jei gali kartu dirbti . Bet po kiek laiko aš supratau ,kad tai tikrai nuoširdžiai abudu pasišventę GreenSite serverio kūrimui. Aivaras pasiūlė man patestuoti serverį , tai buvo tikrai nuostabu , testavau serverį nuoširdžiai ieškojau bugų ir kitų klaidų , aišku visko ištestuoti tikrai negalėjome , nes gal mes buvome akli ir t.t. O kiek laiko FORUME prasidėjo Direktoriaus prižiūrėtojo ir moderatorių atrankos . Pradėjau pildyti į Direktorių prižiūrėtoją , bet mane sustabdė tai , kad yra tikrai gerų žaidėjų , kurie pildė į šį postą , todėl persigalvojau ir užpildžiau į Globalų moderatorių. Prasidėjo forume mano įspėjimų era , aišku neaplenksiu Edis_Kingston , bet bandysiu pasiekti jo rezultatus. Serveris startavo ir pirmas mano darbas buvo taksi dirbau jį tikrai neilgai , nes draugas pradėjo dirbti fūristuose , kaip žinote man tas darbas labai patinka ir norėjau išbandyti jį GreenSide serveryje. Bet mane išmetė , nes didelį dėmesį skyriau savo sukurtai gaujai Reapers220w , tikrai nebuvome geriausi , mes LS hood pasiimdavome , bet buvo už mus stipresnių todėl  .  Susijungėme su Mužikais , bet man nepatiko jų lyderis todėl išviso išėjau iš gaujų veiklos ir patekau į Taksi darbą antrą kartą. Užpildžiau anketą į prižiūrėtojus ir juo tapau , nes konkurencija buvo tikrai maža . Bet pats Alvydas_Audine buvo sakęs nuo prižiūrėtojo galėsi tapti ir pavaduotoju , todėl aš juo ir tapau , ir jau beveik vieną mėnesį esu Taksi kitaip Dušmanų pavaduotoju ir tikrai nemanau jį mesti. Taigi mano sa-mp istorija tikrai nėra labai didelė , bet manau kažkam patiks ją skaityti . Nes tikrai  neparašiau visko išsamiai , nes daug ko nebe atsimenu.

 

Paskutinis grįžimas į Sa-mp pasaulį , bet dar aš jį tesiu šiame serveryje toliau Nr. 7

--------------------------------------------------------------

 

Po taksi pavaduotojo ir Alvydo_AUdin4s pasitraukimo ir Firmos nusprendžiau pavaikščioti po darbus , dirbau Mechaniku pas Nico_Moretti , Dpd kurjeriu pas Pofka_Srd , kurio firmoje buvau pavaduotojas labai nedidelį laiko tarpą , kol jis grįžo į vėžes . Toliau davė šansą dirbti ir Fūristu pas Gvida_Ham , viską sužinojau apie darbus . Bet prabuvęs 5 mėnesius Globaliu moderatoriumi iš Roko gavau staigmeną , jis man davė rečiausią serveryje mašiną Hotknife ačiū tau. Bet aš tuo nebaigiau , toliau dirbu ir dirbsiu šiuo moderatoriu , nes tai yra malonus darbas. Mano svajonė buvo užimti dar rimtesnes pareigas šiame serveryje ir tai atsitiko , Rokas pasakė ar tau Aivaras uždėjo Tvarkos prižiūrėtojo komandas , mano mintyse sukosi klausimas kąąąąąąąą ? . Po to aš nustebau ir tikrai nuoširdžiai dirbu šį darbą , nesijaučiu dar stiprus jį atliekantis , nes manau daug dar Roko klausinėju , bet po truputi judu į priekį ir nebereikės man jo pagalbos. Nu bet kaip ir visada man reikėjo grįžti ir į savo mėgiamiausią firmą TAKSI , ir vėl tapau  šios firmos pavaduotoju dėkui tau Mitchell_Beckham už suteiktą antrą šansą pabūti firmos valdžioje .

 

Pildysiu dar , jeigu ką pasieksiu ir taip toliau . Stengsiuosi jus sudominti

Redaguota Rytis_Bit

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdomi tikrai įdomi istorija viską perskaičiau tikrai nepatingėjau sėkmės tau Ryti ir toliau!!! :)

 

+r3p iš mano pusės,sudominai tikrai rašyk toliau

PAGARBA

 

Tikrai daug ko sužinojau pamačiau kaip sakant mldc :)

 

Šauni istorija :) Kad daugiau tokių būtų.

 

Tikrai stengsiuosi dar papildyti

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
 Prasidėjo forume mano įspėjimų era , aišku neaplenksiu Edis_Kingston , bet bandysiu pasiekti jo rezultatus. 

 

Tai va už ką aš turiu du įspėjimus...Jums čia kažkokios varžybos dėliot įsp... Tikrai gana beviltiškas žmogus atrodai iš šito sakinio...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai va už ką aš turiu du įspėjimus...Jums čia kažkokios varžybos dėliot įsp... Tikrai gana beviltiškas žmogus atrodai iš šito sakinio...

Pats tu esi beviltiškas , žmogus atlieką savo pareigas žinau , kad ir man jis tų įspėjimų gana daug pridėjo tačiau tenka ta ištverti kadangi tai yra jo darbas. O mano nuomone apie tave esi neapsisprendęs ką nori tiesiog vienu žodžiu galiu apibūdinti mažvaikis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai va už ką aš turiu du įspėjimus...Jums čia kažkokios varžybos dėliot įsp... Tikrai gana beviltiškas žmogus atrodai iš šito sakinio...

Už ką gavai įspėjimus , yra parašyta  ir tikrai pažeidei taisykles , todėl visą teisią turėjau aš ir Edis uždėti tau įspėjimus . Tikrai čia ne varžybos , tiesiog mes dirbam savo darbą ir jis mums patinka , jeigu persiskaitytumėte taisykles , tikrai nebūtumėte pažeidę  ir nereiktu mums jūsų bausti. Tai kaip sakant nusileisk ant žemės  , nes aš nesu tikrai kaltas , kad tu nežinai taisyklių ir taip toliau .

 

Ir visvien randa prie ko prisi*cenzūra*, atsipalaiduok gi nu.. 

Nice istoriją Ryti ;)

Ačiū tau , kad mane palaikai

 

Pats tu esi beviltiškas , žmogus atlieką savo pareigas žinau , kad ir man jis tų įspėjimų gana daug pridėjo tačiau tenka ta ištverti kadangi tai yra jo darbas. O mano nuomone apie tave esi neapsisprendęs ką nori tiesiog vienu žodžiu galiu apibūdinti mažvaikis.

Tau taip pat dėkoju už stiprų palaikymą  tikrai neliksiu skolingas .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Edvinas  Svečias  Cougar_Smith 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.