Hikaro_Masati 412 Parašė Liepa 27, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Just_Remix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šiuo metu serveriuose yra tokia komandą , kaip /kviesti. išties daugumai žaidėju jau pabodus. Parašai /kviesti ir iškvieti policija , medikus ir t.t. Bet aš siulau padaryti įdomiau. dėkim parašai /Telefonas ir šone išlendą Telefonas. ir ten būtų per klaviatūrą parašai kažką arba dėkim ten tam telefone būtų jau. Pvz Parašai /Telefonas ir parašai skaičius 01 ir rašai 10 noriu iki mediku. su šią komandą galėtume iškviesti taxi. ir taip toliau. manau kiekvienas suprato kam neaišku su tuo Telefonu. tai čia kaip per gta5. su tuo telefonu kur išlendą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paivairintų serveri būtų labai įdomu žaisti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nico'Rosberg Nedaz Nedaz Maksas Ameno. 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jace`Carti 2 Parašė Liepa 27, 2017 Idomiai skamba, noreciau visai tokio update'o mini. Butu visai kitaip zaisti net. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lietuvis_Drifteriuga 106 Parašė Liepa 28, 2017 Ir ką tai pakeistu,nieko.Toks jausmas,kad tu kas pora minučių kvieti tarnybas.Aš tai prieš,vietoje to,kad daryt šita,geriau tegul prie geresnio dalyko daugiau laiko praleidžia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Flash Bang 0 Parašė Liepa 28, 2017 Pritariu šiam pasiūlymui,žaidimas srv būtų įdomiau,ir dar per ta telefona sms rašyt butu galima ir t.t. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantys_Samperiss 84 Parašė Rugpjūtis 13, 2017 Manau tikrai gera idėja! Esu už ir belieka laukti ar savininkas įdės tokius dalykus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose