Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Prisistatau Deimantas_Boss

Deimantas_Boss

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deimantas_Boss
• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė B)) : Deimantas, bet mane vadina Deima.
• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu :)): 14, 2002-11-11
• Jūsų gyvenamasis miestas: Kaimas - Giedraičiai
• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina):  Skype- Deimantasc
• Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas, kartais neatlaikantis nervų (Koks esu toks ir esu;) )  smalsus, bei nebijantis suklysti.
• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas, Dviratis
• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nemanau, kad aš čia jau labai išskiriu, tiesiog normalus žmogus. Turiu vieną tokį, bet nežinau ar jis čia išskirtinis ar nea, bet sugebu gerai naudotis filmavimo pograma.
• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiimu Facebook puslapio administracija bei filmų arba animacijos live. Aš domiuosi kompiuterio technika, bei telefonais. Laisvalaikiu aš dažniausiai būnu savo kaimelyje, su dviračiu arba su paspirtuku.
• Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Net neatsimenu, dabar buvau nustojęs žaisti, bet šiandien nusprendžiau vėl pradėti žaisti. 
• Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Senai žinojau, jei neklystu sužinojau iš clementean.
• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Kaip ir dabar net nežinau, nes sakau buvau nustojęs žaisti, o sieksiu visko ko tik įmanoma.
• Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Mano autoritetas yra Bill Gates, sieksiu sukurti pogramą iš kurios galėsiu pasipelnyti.
• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu 1 seserį, bei 2 šunis.
• Ar turite merginą(vaikiną)?:  Nea, dar kolkas nereikia. xd
• Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Aij gal nereik xd
• Jūsų nuotrauka (privaloma): Kaip ir labaij nesifotkinu, tai čia va turėjau tokia https://prnt.sc/g1ffbu

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2026 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.