Lukazzs_Lukazzs 349 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lukazzs_Lukazzs • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Kukse_Kukse • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Turėtu būti užblokuotas už apgaudinėjimus.Žodžiu mes mainėm mano namą į jos verslą ir aš ėjau pirmas aš atidaviau jai namą ir tada man verslą turėjo duoti ,bet nedavė paskui visokius atmazus mėtė ,kad aš jau turiu verslą ir ,kad nemoka valdyti namų,o antro verslo negaliu turėti paskui tipo rašo ,kad atiduos namą ,bet neatidavė ir t.t. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nedaz Nedaz Stafas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvis'Head 0 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Jei nori atgaut namą parašyk skiltyje pagalba Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 3, 2017 Žaidėjas užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose