Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mano pasiūlymas su gaisrininkais

Black_Hand

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Black_Hand

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Labai ilgą laiką gaisrininkai važinėja su savo darbinėmis mašinomis ne darbui, o tam, kad pasirodytų rimti, jog moka vairuot ir patrankytų į kitus ar purkštų vandenį į kitus, mano nuomonė būtų tokia, jog padaryt su tais gaisrininkais kažką tokio, kaip 6h banas, už darbo pažeidimus/kenkinimą kitiems ar kažkaip tai kitaip, nes labai nervina, kai tu važiuosi eismu, ir tu matai, kad iš priekio parvažiuoja bent du gaisrininkai, ir jie specialei tave trenkia, arba pradeda purkšti su vandeniu į tave, kai kažkur eini/bėgi per miestelius nu tai kaip kitiem jaustis ? Labiausiai padarantis žąlos darbas kitiems žaidėjams.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Nu tai atsirastų naujas dalykas, kokia priežąstimi kiti gali baninti, ir kodėl

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

(Ant galo buvo draugo soundboardas)

Jeigu išeis dar padaryti video su gaisrininkais, įkelsiu į komentarus

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai už, pats esu patyręs šitą daužymą, purškimą. Manau tokius nusižengimus reiktų pavadinti "Kenkimas serverio žaidėjams" ir sugalvoti tam tikrą bausmę.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

« ● »

Kadangi visi išdėsto čia savo mintis, kodėl man to nepadarius?

Pradėkime nuo to, kad aš pilnai sutinku su šituo pasiūlymu, kadangi pats mašinos neturiu, todėl man lyg to ir nereikia. Bet įsivaizduokite, žaidėjas katik susitvarkė savo gerą mašiną, sumokėjo didelius pinigus, tik išvažiavus iš mechanikų, iškarto į tavo mašiną atsitrenkia gaisrininkas. Aišku, žaidėjas turintis vip ar administratoriaus statusą drąsiai gali tai susitvarkyti, bet kas neturi.. Nejaugi, jam vėl reiks tvarkytis mašiną? Aha, reikės.. ;d

« ● »

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.