Enrique_Quintero 63 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Enrique_Quintero 2. Kokios pagalbos jums reikia: Su žaidimu. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Problema paprasta, visada arba bent jau dažnai kai važiuoju pro šią vietą > http://imgur.com/a/8S0pO , ir būten pro šią vieta ,o ne kitur, užstringa visas žaidimas ir išsijungia GTA. Kame čia gali būti problema? Modifikacijų jokių nenaudoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 Sveikas. 1. Pabandyk gal persirašyti GTA/Samp. 2. Gal esi naudojes visokiu texturu modus gali būti užsibugine. 3. Nueik į documents tada gta user files ir ištrink gta set failiuka šis failiukas visus nustatymus viska atstatys gal būt padės. Jei iš šiu punktu niekas nepadėjo rašyk.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Invision Fierro 13 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 Paprasčiausias sprendimas, Išsitrink visus su gta/samp failus, žiurėk kam nebūtų užsilaikiusiu sėnų failų. Per naujo įsirašyk gta ir samp ir turėtų padėti tikrai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil 14 Parašė Rugpjūtis 22, 2017 Perrašydamas samp/san andreas'ą pasirink kitą direktoriją, man būdavo jei instaliuoju ten pat lieka tos pačios problemos, taigi parinkus kitą direktoriją jos dingdavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordas 77 Parašė Rugpjūtis 23, 2017 Sveikas,pamėgink Perašyti SA:MP ir Gta'sandres kai ištirnsi ta gta nueik į documents ir ištrink visus failus susijusius su Gta'sandres poto nueik į Mano kopiuteris kokiame diske buvo įrašytas Gta'Sandres ir susirask Rocstar Games ir ten turbūt bus užsilike 2failai jų niekaip neištrinsi tiesiog jos iškkelk ant darbalaukio ir juos perkelk į šiukšledžę ir tada isirašyk Gta'Sandres ir SA:MP ir tau veiks b jokių problemų. man kai taip buvo nes buvo Texturu užsiikę (: jei padėjo parašyk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus Pollen 2 Parašė Rugpjūtis 26, 2017 Sveikas, Pabandyk persirašyti žaidimą, ir patarčiau žaisti be jokių modų (modifikacijų). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose