Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 Tavo tas efektas tai ką aš žinau, viska išblurina ir negražiai atrodo. čbb Visi rašo, jog nesenai pradėjo žaist ir taip gerai sekasi. Tipo per neilgą žaidimo laiką galima išmokt gerai šaudyt? 21 h pražaides 5 mach Netiki *cenzūra* ** Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 21, 2014 O Pofka, aš irgi dar ranko neturiu. Galėtume palošt. xd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 O Pofka, aš irgi dar ranko neturiu. Galėtume palošt. xd Butinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 21, 2014 Na žinok nėra čia koks osum killai pats žaidžiu S3 arba S4 sėdžiu krentu pakylu daugiausiai su AWP pravares taškau su AWP be zoom taigi pamegynk ir tu be zoom pataškyti su AWP aš be zoom kartais net HS pataikau bet aišku pagrinde COMP vien žaidžiu su AWP daugiau su nieko daug ką nukillinu su AWP kiek beveik 2000 killu su AWP pas mane ir TOP 'inis AWP stovi pirmoje vietoje. Taigi sėkmės žaidžiant o kolkas tai lengva kai nesi su reitingu iškrenta irgi be reitingu ir easy. Sėkmės tonulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 Jus visi man ta pati sakot del tu mano killu, jug jmj tema sukurta jog pasiulyti palošt... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jackas_Armanis 0 Parašė Gruodis 21, 2014 Duok steam id Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Camel_Active 1 Parašė Gruodis 21, 2014 Pridėk mane steame night#DICCO, krc DICCO. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 CS:Go kaip ir nežaidžiu ir man nlb jis patinka bet gražu Pofka .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Sveikas, puikiai šaudai su AWP (zoom), norėčiau pamatyti daugiau video, kaip žaidi CS:GO. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antonio_Giovane 0 Parašė Gruodis 23, 2014 Nebesvaik gal :DDDDDD Su tokiais kilais nebejuokink :DDDD Nupirk pofka cs'go eisim prasimest.Bet jei rimtai i kilus neziuriu,bet pats video editas grazus (aisku pas mane geresnis) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Gruodis 23, 2014 Pom visai, pakviesk : ★ Zacyrka ★ , pažaisim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Gruodis 23, 2014 Easy ten su tuo awp , bet gražus efektai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Nebesvaik gal :DDDDDD Su tokiais kilais nebejuokink :DDDD Nupirk pofka cs'go eisim prasimest.Bet jei rimtai i kilus neziuriu,bet pats video editas grazus (aisku pas mane geresnis) *cenzūra* **, atvažiuosiu sukirsiu aš tave (:DD) Ne pati video rodau, dar karta sakau, tik maždaug jog žinotumet kaip žaidžiu CSGO ir norėdamas pasiūliti kartu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Emm,palyginus su manimi tai tu turbut naujokas,nes pas man visada tokie kill yra paprasti,turiu savo keletą video ten legendiniai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Killai geri, bet editas tai ... Nieko nematau per jį beveik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Neblogai žaidi, žaiščiau, bet per sunkus valdymas, sėkmės žaidžiant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viz_Trap 5 Parašė Gruodis 27, 2014 Mačiau buvo keli "lucky" kill'ai, bet šaunuolis žaidi įdomiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trololo 0 Parašė Sausis 7, 2015 jai nori galima palost numesk i PM savo steam profili Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 14, 2015 karoc grj varai asirgi ten karoc pavarau.dar kartaissu ar bryku Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 14, 2015 Neblogai kaip naujokui, jei norėsi kartu pažaist tai parašyk į steam'ą nick'as exfib0 [ fotkė tokia juoda su bachuriukų ] gold nova 1 Irgi naujokas esu. Tu jau naujokas ir redline turi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Sausis 15, 2015 Kaip naujokas loši gerai , manau ilgą laiką žaidei cs 1.6 arba css. Sėkmės tau / galėsim sumesti kada. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 20, 2015 Na galėsim kada sumest jei norėsi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 21, 2015 Kaip naujokui čia žymiai dar gerai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tousaint_Haddlow 57 Parašė Sausis 21, 2015 turėčiau csgo eitumem kelkis ranka mldc! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gintaras_Magnum 4 Parašė Sausis 24, 2015 Paskaičiau trečdalį pranešimų ir visi jie yra freepostai... Nelabai suprantu kam jie jums? Kažkuo geresni už kitus nebūsit, apart skaičiuko. IT : Sakyčiau kaip pradėjusiam čia labai gerai, koks tavo rankas jau dabar? Jei kada norėsi sumest pakviesk mane : wiickleson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose