Gustaz 234 Parašė Spalis 15, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gustaz_Lays • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymas apie susituokimą. Tarkim, jei aš susituokčiau su žmogumi, jis galėtų valgyti mano bute, važiuoti su mano automobiliu ir pnš. Galėtų būti ir pasiekimas: Susituok su žmogumi. Išsiskirti bus galima tik praėjus savaitei po vestuvių. Turtas dalinsis arba per pusę, arba kas ką turėjo prieš vestuves, tas tą ir turės, o ką jie sukaupė gyvendami kartu, tą dalinsis po lygiai. Tačiau vestuvės kainuos (1- 5k). Skyrybos kainuotų apie 10 k. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, būtų įdomiau žaisti, be to, atsirastų daugiau realistiškumo. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Rokas_Lays 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
UncleBenss 9 Parašė Spalis 28, 2017 Esu VISIŠKAI, TOTALIAI prieš. Tai yra vienas iš blogiausių pasiūlymu. Kodėl?: Jeigu susidraugauji su žmogum, atrodo patikimas. Susituoki, o jis apgauna ir sudaužo viską, atema turtą. P R I E Š Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzeris_Nezinau 368 Parašė Spalis 28, 2017 #KaiNeturiCiolkosRealIrNoriPerSampaTuretIrTratintis Pries esu nes nu padauges scam situaciju Dino_Mega. Lukazzs_Lukazzs Aurimas_Galaxy 1 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Spalis 28, 2017 Kitoje "seksas ir miestas" serijoje - Miguelis išduoda Patricijų ir prisiteisia jo geltoną "Lambo" ? Jeigu dar nesupratot - esu prieš. Atsirastų daug gold digger'ių. UncleBenss Dino_Mega. Minde_Information 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ratas_Tratas 43 Parašė Lapkritis 5, 2017 Sveikas, Aš esu prieš. Kodėl? Todėl, kam to reikia serveryję? Nueik į freeroam ir galėsi susituokt ir galės imt tavo turtą ir mašiną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernestas_Mitsubishi 134 Parašė Lapkritis 8, 2017 Jau tokių pasiūlymų ilgą laiką neteko matyti, net argumentuoti nereikia, - prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose