Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Helovinas beldžiasi į duris! ×

Peikiu Rebeka_Sander taxi pavaduotoją

Laura_Zvinkyte

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Laura_Zvinkyte
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Taxi firmai, pavaduotoja
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Negerbia serverio žaidėjų, stato save nežinia į kurią vietą. Ir dar įžeidinėja
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.4.0 Direktorius ir pavaduotojas neturi teisės, dėl savo užimamo posto, save iškelti aukščiau už kitus žaidėjus.
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas https://imgur.com/a/o5GD8

•  

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras, Laurai ir visiems skaitantiems šį absurdišką papeikimą. Ko gero viską turėčiau ir norėčiau pradėti nuo to, kad iš šios žaidėjos ir administratorės pusės jau ne pirmą kartą girdžiu netiesioginius priekaištus dėl mano skelbiamų „UBER taksi“ darbo akcijų. Taip nutiko ir šįkart - „gera akcija, 1minutę„. Nepaisant to, kad akcija truko jau bemaž ~20 minučių, kaip ir visos skelbiamos akcijos, dėl kokios priežasties aš vis susilaukiu kažkokių tai priekaištų ar neargumentuotų replikų savo darbui? Galbūt mano atsakas į jos repliką ir buvo kiek per „stiprus“, bet kaltės tame neįžvelgiu, paprasčiausiai atsibodo vis tie patys priekaištai, kai net nežino ir tikriausiai nematė situacijos. Galiausiai, tokius dalykus galima parašyti ir per /sms ar /az, o ne visiems matant, kad tik mane bereikšmiai pažeminti ar kažkaip kitaip man pakenkti. https://imgur.com/a/vNPpt ir paskutiniam chat'e galima matyti jos dar vieną įžeidimą adresuotą man, ko gero visi žino, kas slypi po tuo „...“. Kokią teisę ji turi mano psichinę būklę nustatinėti? Kaip sakoma, nė vienas nesame be minusų, bet šita pilietė kaip visada - mano esanti visada teisi ir nenusižengusi. Kaip visada - bereikšmės dramos, kurias Laurą keliant matau jau ne pirmą kartą. Kam to reikia suaugusiai ir brandžiai (bent jau taip turėtų būti) moteriai? Nežinau. Ačiū už dėmesį.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.