Edvisss_Sweet 0 Parašė Lapkritis 9, 2017 https://imgur.com/a/J9wrS Vakar dar zaidziau ir paziurekt kokia data :/ Gali paklaust Belekoks_Chuliganas ir Matthew_Mercedes Ir net ne mano nickas....... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvisss_Sweet 0 Parašė Lapkritis 9, 2017 Kaip matau negausiu unban'o zjbs net ntr cheat. ne mano nickas data kokia vakar dar losiau ....... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alfa_Killer 34 Parašė Lapkritis 9, 2017 Aš taip pat esu susidūres su tai, čia ne tu kaltas. Galiu padėti išspęsti problemą. Jei sudominau parašyk į A.Ž. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ratas_Tratas 43 Parašė Lapkritis 9, 2017 Rašyk Atsiblokavimo apeliacijoje, nes šioje temoje tu negausi atblokavimo. O jeigu kažkas buvo, jog ne tu čytinai, @Rokas gali tai patikrint, susisiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordas 77 Parašė Lapkritis 9, 2017 Turbūt jūsų interneto moderis yra dinaminis pamėginkite perjunkti jūsų modemą ir pasikeis Ip'as ir viskas turėtų būti ok Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lance Lawson 8 Parašė Lapkritis 9, 2017 Yra šioje situacijoje tik keli paaiškinimai: Mūsų vartotojas tentas ir jūs pats gavote gavote ban. Buvo prisijungta prie jūsų interneto. Naudojate IP changer ir pasitaikė toks IP, kuris yra užblokuotas šiame serveryje. Kito paaiškinimo aš nesugalvoju, nes čia iš niekur nieko nebūna. Jeigu jūs tikrai nieko dėtas susisiekite su administracija - @Rokas @Aivaras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvisss_Sweet 0 Parašė Lapkritis 9, 2017 Dėkui visiem už pagalbą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordas 77 Parašė Lapkritis 9, 2017 55 minutes prieš, Edvisss_Sweet rašė: Dėkui visiem už pagalbą Padėjo,bent kuris atvėjas? (: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose