Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Kas vyksta? Perskaityti privalo kiekvienas!

Arvydas_Katkus

Rekomenduojamas pranešimas

Kas vyksta? Kodėl serveryje krenta žaidėjai? Kodėl jie nekyla?


 


Manau šiuos klausimus užduodate sau kiekvienas, taip pat kaip ir "neįdomu žaist, kai tiek žmonių", "serveris žlugo" ir panašiai. Kodėl taip yra?


 


Pradėkim nuo to, jog SA:MP serverių atmosfera kyla dėl žaidėjų skaičiaus ir tikriausiai jūs tą dalyką puikiai suprantate. Kol nėra žaidėjų, tol nelabai norisi ir jums užsukti į serverį. Gaunasi kurioziška situacija: žaidėjų, laukiančių serverio pakilimo - daug, o žaidžiančių ir besistengiančių kažkokį veiksmą daryti serveryje mažai. Kaip manote, kaip šį dalyką ištaisyti?


 


Nustokite laukti serverio pakilimo, kai patys dėl jo nesistengiate. Pradėkite žaisti serveryje, nes kitaip jis niekada ir neiškils. Paaukokit valandėlę iš savo CS:GO laiko, žaiskit, darykit DM, lenktynes, eventus, darykit ką tik norit, bet pasistenkit, jog jums žaisti būtų įdomu. Tokiais veiksmais mes sulauksime vis daugiau žaidėjų, susirasime sau veiklos ir serveris taps įdomus, galiu pažadėt. Kodėl? Nes serveryje tikrai daug yra ką nuveikti, bet reikia, kad tą veiklą kažkas vykdytų. Darbai iščiustyti ir įdomūs, kodėl gi nesusivienijus ir bent savaitėlę neišbandžius susirinkti visiems kartu pažaisti, pabendrauti? Juk nuo to viskas ir prasideda!


 


Galbūt kažkam nuskambėsiu juokingas ir puikiai suprantu, kad lauke gražus oras ir panašiai, pats nesėdžiu labai ilgai prie kompiuterio, bet vistiek noriu, kad serveris vėl pakiltų, bet kaip matau kolkas niekas nenori imtis iniciatyvos ir išdėstyti savo nuomonę. Pamenat startą? Nejaugi nebuvo įdomu žaisti, kai buvo ~100 žmonių? Taip, viską sugadino hosto lagai, bet tada žaidimas buvo tikrai įdomus ir įtraukiantis, neužteko net darbinių. Pasikvieskite draugus, galbūt net žaidėjus iš kitur ir visiems atsivers akys, kai pamatysime, jog serveris tikrai gali daugiau, nei šiuo metu.


 


Šią temą rašau ne dėl to, kad trokštu dėmesio ar kažko kito, ko jus prisigalvosit, bet dėl visų mūsų, dėl serverio. Tiesiog pabandom gaivinti visą žaidimą, su laiku jis taps vis įdomesnis ir žaidėjų tikrai padaugės.


 


Tai va, rėžkit savo nuomonę komentaruose, jos visos yra labai laukiamos! Manau, kad visi pasistengsime ir bandysime įsitikinti, kad jeigu susijungsime visi - viskas pasikeis. :)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galbūt trūksta kokios nors reklamos. Aš netikrinau ar yra kur nors išreklamuota, bet pats serverį radau supergames.lt, reikia surasti gs temą ir kokią teigiamą lepsiką pasakyt apie serverį, kad tai prikeltų temą.

Tad siūlau pamėgint pareklamuot, kad ir skypei užsidėt : greenside.lt , aš neliepiu įžuliai tai daryt, bet siūlau pagal save , tiek kiek jūs galit. Jei pradėtų dauguma bent dalelyte pareklamuot...

Vienas žmogus padarys nedaug.. Bet jei visi pradėtume... Tikrai viskas pasikeistų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiaip reike daugiau reklamos kurios niekas niko nedaro būtų reklama būtų daugiau žaidėjų nebus reklamos nebus ir asmenų kurie čia žais nes kaikurie žmonės kuriem nusibosta kituose serveriuose kaip populeriausiuose ieško naujo projekto 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.