尸口山当卜 83 Parašė Lapkritis 28, 2017 Nueinate į skelbimų kontorą prieš savo norimą tekstą parašome {9c00f9} jūsų tekstas, taip atrodytu jūsų skelbimas jūsų tekstas spalvų kodus galite susirasti internete. UncleBenss 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
M A R T Y N A S 16 Parašė Lapkritis 28, 2017 /Šaunu jog pasakei kuriems to nežino bet mano topinė spalva {fff111} GELTONA Geltona čia parašya, forume siunkiai žiūrisi., Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
尸口山当卜 83 Parašė Lapkritis 28, 2017 4 minutes prieš, M A R T Y N A S rašė: /Šaunu jog pasakei kuriems to nežino bet mano topinė spalva {fff111} GELTONA Geltona čia parašya, forume siunkiai žiūrisi., Aš čia kaip pavyzdį tą violetine xd. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
UncleBenss 9 Parašė Lapkritis 28, 2017 Ačiū, esu naujokas, nežinojau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Verona 120 Parašė Gruodis 17, 2017 Tai yra skaitoma kaip apgavystė. Pavyzdžiui gali apgauti žmogų rašydamas, kad jis prisijungė parašant tos spalvos ID ir kiti pagalvoja, kad tai yra ištikrųjų. Matthew_Moreno 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonas_Rhyno 3 Parašė Gruodis 17, 2017 Šiek tiek prisidėsiu prie temos, visus spalvų kodus galite rasti čia: http://www.hey.lt/colors.html [SVARBU] - Čia yra kodai, bet juos reikia rašyti { } šiuose skliaustuose norint skelbimų kontoroje gauti jūsų norimą spalvą. PVŽ: {ff9966} Sveiki, keliu ridą už sutartinę kainą {ff9966} Jim_Miller 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose