Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Eziukas_Rusky (Policijos direktorių)

Edva_Hesnas

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edva_Hesnas
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Mano manymu tikrina papeikimus savo darbuotojų naudai, kadangi vienas policininkas man parašė cituoju: zavali ebalu , lietuviškai reiškia užsičiaupk, tačiau rusiškai tai yra necenzūrinis žodis, parašiau papeikimą kuris buvo atmestas, po kiek laiko nusprendžiau išbandyt ir tą patį parašiau policinkui pats tik žodžius atvirkščiai sudėjau, o tai nieko nekeičia, gavau 30star parašiau papeikimą ir papeikimas VĖL buvo atmestas, tai gaunas taip kad policininkas man taip gali rašyti ir likti nenubaustas, o aš policininkui taip rašyti negaliu ir dar už tai esu nubaustas
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:  1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Pirmas papeikimas kur pareigūnas įžeidė mane ir nebuvo nubaustas : beaaa6c35bcd7728554023d9f49f10c4205.png

https://imgur.com/a/CtFAv

Antras papeikimas kur aš parašiau tą patį policininkui ir likau nubaustas, tačiau papeikimą atmetė: 350cf645936a3ed02869080dbf66257b928.png

https://imgur.com/a/CGRsF

DISKRIMINACIJA DRAUGAI

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šią problemą pastebėjau tau tik parašius papeikimą pareigūnui ir apie tai buvo kalbėta su PD vadovybę, todėl nebematau tikslo vėl pradėti viską iš naujo. Dabar direktorius nebus baudžiamas, tačiau jeigu tokie papeikimai bus atmetinėjami toliau - imsimės didesnių nuobaudų.

Tema rakinama.

Redaguota Billy_Jack

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

4 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.