Pronis_Kadilaks 1.301 Parašė Gruodis 25, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pronis_Kadilaks • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog paprastas pasiūlymas. Padaryti, jog įsijungus radiją naudojant /mp3 ji neišsijungtų išlipus iš transporto priemonės. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tokiem darbštiem žmonėm kaip pvž gaisrininkam nereikėtų vargti kiekviena kartą einant gesinti gaisro i vidų, išlipus iš gaisrinės junginėtis radijos. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Aivaras Red Bully Edvis Gaming 2 kiti 4 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Gruodis 25, 2017 Tai išlipus galima naudoti /mp3, o mašinoje sėdint /radijas, jei jau čia tiek daug vargo gali panaudoti "KEYBINDER", jog kas karta ilipus į mašiną paspaudus tavo pasirinktą mygtuką tau įsijungs radija serveryje, o taip esu už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Red Bully 16 Parašė Gruodis 30, 2017 On 2017-12-25 at 20:44, Pronis_Kadilaks rašė: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pronis_Kadilaks • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog paprastas pasiūlymas. Padaryti, jog įsijungus radiją naudojant /mp3 ji neišsijungtų išlipus iš transporto priemonės. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tokiem darbštiem žmonėm kaip pvž gaisrininkam nereikėtų vargti kiekviena kartą einant gesinti gaisro i vidų, išlipus iš gaisrinės junginėtis radijos. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Šiaip jo, aš pats dirbau VISUS darbus ir tikrai galiu sakyt, kad UŽ. Nes tiek pastebėjau ūkininkuose kai vežiuoji iškraut duoną, tiek gaisrininkuose, nes kai išlipi ji išsijungia. UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus_Webas 38 Parašė Sausis 3, 2018 Ūkininku dirbant tikras skausmas kai duoną reikia kraut, man asmeniškai su keybind atsibosta kiekvieną kart vis muziką pasijungt, tad aš esu už. Pronis_Kadilaks 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Marcello 40 Parašė Sausis 3, 2018 Tikrai reikalingas pasiūlymas, nes labai erzina kaikuriuose darbuose pavyzdžiui fūristuose kai dingsta radija išlipus iš automobilio priimt užsakymą. Tony_Verona Pronis_Kadilaks 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Ali 60 Parašė Sausis 3, 2018 /mp3 tam yra... Misteris_Erikas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hermis_Costello 12 Parašė Sausis 3, 2018 Uz, manau tikrai praverstu sitas dalykas ipac kaip kaledu eventas buvo tai buvo kosmaras isilipo paimt dovonos ilipes vel turi rasynet kad isijungtum radija, Pronis_Kadilaks 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Street_Workouts 4 Parašė Sausis 8, 2018 Tikrai už! Nes nervina, kai reikia junginėt ta radija, arba mp3 Pronis_Kadilaks 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ezequiel_Roshantel 119 Parašė Sausis 12, 2018 Tikrai už, užknisa kai reikia vis junginėti išlipus ir ilipus Street_Workouts Pronis_Kadilaks 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Echten_Bloodworth 10 Parašė Sausis 14, 2018 Visom keturiom už, paprasčiau tariant kai esi įsijungęs /mp3, išlipus iš transporto neišgsijungtų :)) Pronis_Kadilaks 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lacanta_Noname 13 Parašė Sausis 31, 2018 Irgi visad norejau ta pasiulyma idėt bet neprisiruošiu.. Tad tikrai už. nes žiauriai nervuoja. tegul padaro jog Pasileidus mp3 gros pastoviai ka be darysi. O ilipus i mašina gros tik radija. išlipus iš mašinos niekas negros, nebent pasileides mp3. UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Ali 60 Parašė Sausis 31, 2018 Žmonės. Štai jums būdas, paimat ir susigalvojat kokią radiją norit klausyt, pvz. RadioCentras, tad parašot radiocentras į paiešką interneto, ir paleidžiat juk... O jeigu būtų nenutrūkstama radija, visų pirmą tai - logiškumas, o dėl nenutrūkstamo /mp3 - jau logiška. Tad esu prieš nenutrūkstamą radiją, bet už nenutrūkstamą /mp3. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose