Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Gvidas_Ham

Ernis_Pokemon

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ernis_Pokemon

• Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Ham

Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Fūristų

• Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Buvima gaujoj

• Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Nei direktorius , nei pavaduotojas negali buti gaujoj

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : 914a0dfeff9cbeb9c336daeb4466c6ac447.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Nusikalstomos veiklos neatlieku

2. Į gaują ėjau kuomet kuriau filmą, nes to reikėjo. Nuo tada taip ir neišėjau

3. Gauja veiksmo per gaujos racija nematyt, kad atliktų, todėl ir neišėjau, nes pamiršau , ir tai neatkreipė mano dėmėsio.

4. Aš būdamas gaujoj absoliučiai neatlieku jokio nusikalstomo veiksmo. 

5. Į kalėjimą buvau pasodintas paskutinį syk prieš 3-4sav. Ir tai už važiavimą be diržo, tuo metu taip pat buvau gaujoi, nes buvo laisvadienis, ir vežiausi sau narkotikus kuomet buvo kitokia gaujų sustema.

6. Esi beviltiškas kažkoks jog mėginsi mane nuverst nuo direktoriaus posto. Tau tai nepavyks, nes esu per daug atsakingas. 

7. Paklausk velnelio ar aš dalyvauju jų rengiamuose veiklose, ar bent karta buvau su jais susitikęs (neskaitant filmo kurimo)

8. Į gaują ėjau dėl vieno tikslo, kad parduoti Velneliui filmavimo metu narkotikus , kad jis galėtu parašyti /vartoti komanda (filme to nesimato, bet turiu vaizdo medz, kur velnelis vartoja nark, taip pat tai patvirtint gali jis pats )

 

 

Klausimas tau. Koks tavo tikslas šiuo atvėju?   :) 

Aš blogas? Ką darau negerai, kad nusipelniau tokio dėmesio? Nešmeišk manęs, man to nereikia. Geriau aiškinkis su manim privačiai. Nereikia daryt nesąmonių ir kelt į viešumą visko. Aš tau jau norėjau darbo ppk parašyt, tu mane surakinai iš už kampo iššokęs, darbinės tr. nebuvo. Tiesiog pamatęs mane iškart surakinai, net nuotraukoj matėsi, kaip surakinai, patikrinai ir paleidai.   Taip pat pačioi nuotraukoi nematyt, kad turėtum darbinį tr. O aš tau ką sakiau? pavadinau kaip nors? grąsinau, kad ką negerai darai? ne. Tik pastebėjau, kad surakinai , aš sustojau, patikrinai, ir paleidai.

 

Aš absoliučiai fūristo direktoriaus postą saugau, pavaduotojo nerenku, nes pilnai prižiūriu ir vienas viską. Rūpinuosi tiek savo darbuotojais, spėju namą įrenginėt ( net kelis tuo pat metu, ar padedu kurie įrenginėja) . Nešmeižk manęs dėl tokio dalyko. Prisiminiau dar vieną dalyką kodėl esu gaujoj, tai jog vežiausi sau ginklus į perimtą baze. Aš net pasidaręs taip, jog fūristai gaujų lyderiais būti negali. Tačiau gali būti gaujose nuo 4 rango, ir tik su mano leidimu. 

Tad laukiu atsakymo, ką tu iš to išpešt norėjai, ką tau blogo padariau, kad nusipelniau garbės gauti berots antrą papeikimą savo karjeroje (pirmas buvo atmestas) , neesu niekam padaręs blogo. O tave taip padaryti, kažkas motyvavo, nes pats dirbdamas PD, (kažkaip priimtas be atrankos buvai, daug kas pastebėjo , kai žinoma, jog Žilvis išmetė visus kurie ankščiau dirbo) , nesugalvotum to, nematau net priežasties tau nuversti mane. Tad sakyk, kad pastūmėjo to link.

Jei po šio atsakymo suskysi, ir nebežinosi ką daryt, geriau man į a.ž. rašyk, nes ką toliau komentuosi, bus tik blogiau tau pačiam.

 

 

[Transit Company] - Fūristų direktorius Gvidas Ham

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.